Kanie Mansion
2 posters
Page 73 of 100 • 1 ... 38 ... 72, 73, 74 ... 86 ... 100
Re: Kanie Mansion
In pauza de masa majoritatea sunt strânși la cantina. Celia se uita iar după Damian ca să îl cheme la masa cu ea și sora ei.
Dede- Admin
Damian îi simte mirosul Celei și se duce la ea. Bună, ce mai faceți? le întreabă pașnic în timp ce se pune la masă
Chiar ma gândeam la tine. ii spune Celia repede. Sora mea a intrat la majorete acum și am vrea sa dam o mica petrecere. Te bagi?
Dede- Admin
Sunt primul la distracție. Când se face? o întreabă curios. Și felicitări, apropo. și se uită la Cecilia prietenos, să o bage în seamă și pe ea
Mersi.raspunde ușor timid. Asta urmează sa plănuim. Voiam mai întâi sa vorbim. Poate îl convingem și pe Akame. și da un cot in Cecilia, dar fata roseste și apleacă capul. Potolește-te. Nu o sa vina.
Dede- Admin
De unde știi asta? L-ai întrebat măcar? și încearcă să afle și el mai multe, ii place bârfa.
Ne cam grăbim.. Nu cred ca vrea sa se afișeze cu cineva încă.. le zice concluzia ei dupa cum a văzut ca se comportă când lumea ii bârfește pe ei doi.
Dede- Admin
Dacă zici tu... și astfel nu mai pune întrebări și își vede de masă. Voi ați auzit cum că o să se anunțe ceva după pauza de masă?
Ceciliei ii părea rău, dar nu vrea nici sa îl cicaleasca pe Akame. Da. Se zvonește pe holuri. Știi ceva despre asta?
Dede- Admin
Page 73 of 100 • 1 ... 38 ... 72, 73, 74 ... 86 ... 100