Kanie Mansion
2 posters
Page 76 of 100 • 1 ... 39 ... 75, 76, 77 ... 88 ... 100
Re: Kanie Mansion
Shirley ii mulțumește și închide telefonul ca să petreacă timp cu iubitul ei. Cecilia mai rămâne la școală în biblioteca pentru ca după avea antrenamente cu majoretele. Nu citea nimic, ci stătea la un birou și scria ceva.
Dede- Admin
Bine că nu o urmărește nimeni, astfel fiecare e pe treaba lui. Akame se va ocupa de avansați împreună cu Izaya, că va apuca să o antreneze pe Cecilia și mai mult de-aia a acceptat. Damian a ieșit cu Celia, iar Jimin e cel mai cuminte cu Serena.
Deci ziua asta decurge normal. Când majoretele termina primul antrenament, Cecilia e destul de obosita.. Și fizic, și psihic. Chiar atunci termina și echipa de fotbal, nu de alta, dar pentru a închide școala. Se întunecă încet, ca începe deja sa se scurteze ziua. Cecilia își face un dus și se schimbă, rămânând astfel printre ultimele majorete. Fetele s-au împrietenit, dar nu se așteaptă pentru ca fiecare merge cu șoferul personal acasă. Când e pe cale sa plece, Cecilia își amintește ca a uitat foaia pe care a scris-o în biblioteca și trebuie sa se întoarcă după ea.
Dede- Admin
Akame era pe hol, pleca și el acasă acum. O vede pe brunetă și se duce după ea. Ai uitat ceva?
Fata tresare puțin, ca e întuneric și nu mai e aproape nimeni în liceu. Dar după ce conștientizează ca e vocea lui, e ok. Se întoarce și ii zâmbește. Oh, da. Am fost la biblioteca după cursuri, pana sa încep antrenamentele și am uitat o foaie importanta. ii explica pe scurt și se oprește din mers. Cum au fost antrenamentele? Bănuiesc ca abia aștepți sa ajungi acasă sa te odihnești. zice pașnic.
Dede- Admin
Cam așa ceva. Am văzut că erai grăbită și eram curios de e ceva serios. și chicotește. Te păzesc eu până la ieșire?
Dacă nu te deranjează. Toate luminile sunt stinse și în curând se întunecă și afara. ii zice și începe sa meargă încet către biblioteca. Știai ca cei mari vor sa antreneze bobocii? Deci.. Oficial am școală, învățat, majorete și in weekend antrenamente. Abia o sa mai găsesc timp de mine. Mi-e frica sa nu îmi scadă și notele.. se plânge puțin. Toată ziua s-a gândit la problema asta.
Dede- Admin
Fiind o specie rară cu mulți dușmani e normal să avem o viață foarte activă când suntem tineri. O să te obișnuiești și tu cu ritmul ăsta. și o strânge de umăr ca încurajare.
Mda. Bănuiesc ca nu sunt nici prima nici ultima cu atâtea ocupații. și chicoteste puțin. Ajung la biblioteca și merg încet pe acolo, ca de la rafturile înalte pline de cărți era și mai întunecat. Știu masa pe care am lăsat-o. Sper doar sa nu ma împiedic.
Dede- Admin
Eu sper că da, ți-ar sta bine capră
. Te prind eu dacă cazi. și îi răspunde politicos și drăguț.
. Te prind eu dacă cazi. și îi răspunde politicos și drăguț.
Page 76 of 100 • 1 ... 39 ... 75, 76, 77 ... 88 ... 100