Kanie Mansion
2 posters
Page 87 of 100 • 1 ... 45 ... 86, 87, 88 ... 93 ... 100
Re: Kanie Mansion
Nu te deranjează? întreabă ușor surprinsa și ridica capul sa se uite la el. Nu se aștepta la asta, deși chiar isi dorea.
Dede- Admin
De ce să mă deranjeze? întreabă retoric și chicotește. Oricum se ajunge la asta mai devreme sau mai târziu.
Bine atunci. și lasă iar capul pe umărul lui. Ii ia unul dintre brate și îl pune peste ea, palmă venind între picioarele ei. Maine de la ce ora ai antrenamente? îl întreabă lent și în soapta in timp ce mana ei conduce mana lui către vagin.
Dede- Admin
Ora zece și jumătate dimineața. ii răspunde la fel, mâna lui începând să o maseze acolo iar cea liberă să îi maseze pieptul.
Deci ne mai permitem doua ore sa stam trezi. și il apasă pe degete ca să între în ea. Ii plăcea sentimentul asta.
Dede- Admin
Astfel Akame intră cu degetele în ea și o strânge de sfârc. Nu știam că ești o pofticioasă. și o tachinește
Dacă îmi place omul și cum o face.. răspunde inocent și se musca de buza. E mai bine cu tine decât cu fete. și uite ca ii mai da o bomba.
Dede- Admin
Am și jucării dacă vrei. și o mușcă de ureche, și el e un pervers acasă, că a făcut-o și cu profele alea și alea se mulțumesc mai greu.
Nu. Te vreau doar pe tine. zice și pervers și romantic. Duce o mana la spatele ei și ii masează penisul.
Dede- Admin
Asta il excită iar jos se face tare. Nici bine nu am terminat că îmi vine să ți-o trag iar. și mai bagă un deget în ea.
Page 87 of 100 • 1 ... 45 ... 86, 87, 88 ... 93 ... 100