Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 99 of 100 Previous  1 ... 51 ... 98, 99, 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 99 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Sat Oct 12, 2019 10:53 pm

Pentru bruneta e mai mult decât destul. Mai ales discuția aia mica de la început... Ce urat. Oprește camerele și le deconectează ca să nu se știe ca sunt ale ei în cazul în care sunt găsite. O sa meargă după ele mai târziu. Acum trebuie sa se gândească strategic cum folosește treaba asta și ce vrea de la cei doi. În timpul asta, Cecilia trece pe lângă Raven și o saluta politicos, apoi își vede de drum. Raven simte mirosul lui Akame peste tot pe corpul fetei și se uita puțin. O credea fata cuminte, deci ar sta cu un afemeiat.. Asta doar dacă nu știe ca e afemeiat. Merge după ea și se baga în seama, ca să o cunoască mai bine și sa vadă ce fel de fata e. Serena privea tot din biroul directorului și bea un pahar de vin. Sora ta o sa intre în belele cu atitudinea asta de bagacioasa. Întrebarea e cui o sa ținem partea când cărțile se dau pe fata. zice liniștită către Jimin. Aparent, Serena nu prea apare în peisaj pentru ca știe și controlează totul din umbra.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Oct 12, 2019 11:04 pm

Tare îmi e că își face rău singură. Unele chestii nu rămân nepedepsite. și trage din țigară. Se gândea la ce e mai rău.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sat Oct 12, 2019 11:11 pm

Am putea sa o exmatriculam după ce divulga treburile astea și sa ii cumpărăm un bilet de avion doar dus înapoi la părinții voștri. Asa scapă cel mai ieftin. Adevarul e ca și Akame își forțează karma acum când își bate joc de boboaca. zice ea total imparțiala și 100% rațională. Nici Shirley nu e mai breaza. Dar cred ca pe sora ta o duce capul sa nu se pună cu ea.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Oct 12, 2019 11:14 pm

Suntem pe jumătate animale. E normal ce face Akame. Nu își bate joc de ea, doar o ia cu zăhărelul. și își dă ochii peste cap.De mâine rămâne fără cap e vina părinților, nu a mea. Vârcolacii sunt o rasă răzbunătoare, să nu se creadă ea eroină că nu suntem în filme. și închide subiectul.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Oct 12, 2019 11:18 pm

Atunci explică-i. E mică și neimblanzita. Nu știe cu ce se mănâncă lumea noastră. se plânge și ea. Un rău provocat surorii lui era un rău provocat și familiei ei, pentru ca familiile celor doi sunt deja ca niște rude. Au inclusiv nunta plănuit după ce fac 18 ani amândoi. Helău.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Oct 12, 2019 11:35 pm

I-am tot explicat să nu se mai amestece unde nu îi fierbe oala. Pierd aiurea timp cu încăpățânați. se plânge după revine la treabă. Nu are timp să fie dădacă.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Oct 12, 2019 11:41 pm

Serena se lasă pe spate pe scaun și termina vinul. Se uita la tavan și se gândește ca planul ei e cel mai bun, doar ca va trebui sa acționeze rapid și sa o păzească de cine o sa vrea sa se răzbune. În timpul asta, Raven nu conștientiza nimic. E un boboc încăpățânat care crede ca nu o sa fie rănit de vreun elev din școală pentru simplul fapt ca e sora lui Jimin. De lumea exterioara însă ii era frica.. De vânători și toate cele. Odată ce se termina și ziua de azi, se termina și saptamana. Shirley face un anunț din biroul directorului (cam ușor ajungi acolo) cum ca bobocii nu trebuie sa uite de antrenamentele obligatorii de sâmbătă și duminică, apoi pleacă și ea acasă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Oct 13, 2019 8:24 am

Astfel ziua trece, cuplurile care sunt ies împreună în continuare și de data asta nu sunt incidente. Se apropie ziua în care bobocii vor face o mică tabără cu antrenamentele astea.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Oct 13, 2019 9:14 am

Adică weekendul. In dimineața aceea Shirley a schimbat puțin planul. Când vin toți bobocii și profesorii, face un anunț : Fiind primul vostru weekend în care puterile va vor fi duse la limita, am decis sa va antrenam într-un ambient mai specific noua. Ne așteaptă în strada mai multe autobuze care ne vor duce într-o zona de tabără, la poalele unui munte. Am rezervat multe cabane pentru toți. Puteți dormi cum vreți. și cu asta le face semn sa urce în autobuze. Profesorii au un mijloc de transport separat de boboci, deci Cecilia și Akame nu o sa meargă împreună. Weekendul asta o sa fie interesant. zice in timp ce sta cu mâinile în san lângă Cecilia. Raven era pregătită cu echipament sportiv de toate felurile pentru ca ei ii plăceau antrenamentele și tot ce presupune efort fizic. Nici Ceciliei nu ii e prea frica. Urca în autobuz, desi la sfârșit se uita scurt după Akame.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Oct 13, 2019 9:53 am

Damian cu Celia erau cu două scaune mai în față. Singurul lucru care îți place e să te bați. comentează și Damian, să fie o mică râcă între ei.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 99 of 100 Previous  1 ... 51 ... 98, 99, 100  Next

Back to top

- Similar topics