Kanie Mansion
2 posters
Page 55 of 100 • 1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 77 ... 100
Re: Kanie Mansion
Eu nici nu locuiesc in oras. Am plecat de ceva timp in Detroit iar acolo nu cunosc pe nimeni desi am incercat. spune brunetul mult mai calm si sincer, ca sa ii faca jocul.
Trebuie sa încerci mai tare. răspunde simplu și ridica din umeri. Secretul e sa fii deschis la chestii și oameni noi. apoi trage din țigară. Mai mult de atât nu avea ce sa ii zică.
Dede- Admin
Kaneki ascultă și răspunde când ea e gata.Si de ce vrei să dai sfaturi unui străin care pentru alții e periculos? si o privește normal
Te-ai nimerit aici când eu plecam. răspunde imediat într-un mod foarte simplu. Și nu e frumos sa lași pe cineva la ananghie așa.
Dede- Admin
Si cum vrei să ajuți? Dacă îmi pierd iar controlul și atac cetățeni? si se pune și el pe o piatră
Fiecare e responsabil pentru el. Ranesti oamenii, ești văzut ca un infractor și o sa fii tratat ca atare. spune rece. Ce vrei? Ai o vârstă. Nu sta nimeni după tine ca dădaca ca să nu faci prostii.
Dede- Admin
Asta știu. Nu trebuie să imi amintești. si se ridică și dă să plece. Ai puteri, dacă vrei ceva de la mine îți e ușor să mă găsești.
Estelle stinge țigara de piatra și se ridica și ea. Poate după ce te maturizezi. zice mai in gluma, mai in serios și este prima care dispare de acolo.
Dede- Admin
Astfel pleacă și Kaneki spre Detroit cu taxiul spre aeroport. Pe insula Damian se trezește și se ridică și el.Fuck..Asta ne lipsea.
Raven era deja în picioare. O doare puțin capul, de asta se sprijină de peretele casei. Se uita și la Damian și acum parca are sentimentele amestecate.
Dede- Admin
Page 55 of 100 • 1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 77 ... 100