Kanie Mansion
2 posters
Page 89 of 100 • 1 ... 46 ... 88, 89, 90 ... 94 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ideea e ca eroii cu potențial pe care vreau să ii caut să ii țin aici și să scap de cei mizerabilii. O să îți dau drumul, dar când imi voi îndeplinii planul. și ridică din umeri.Dar ca să nu te plictisești, ai un glob în care poți vedea ce e inafară,dar nu poți comunica cu nimeni. Uite ce răufăcător de treabă e Levi.
Aah, deci ma folosești pe termen lung. și e puțin mirata. Macar sa vorbești cu cineva sa îmi aducă mâncare des, ca am trei copii în burta. zice și se lasă pe spate. Nu o ajuta cu nimic sa se agite acum.
Dede- Admin
Aici e un spirit ce îmi e servitor. E un clopoțel. Dai din el și îți vine ce vrei. zici că e vacanta, nu o răpire.
Pfff, un spirit. S-a dus și șansa lui Raven de a bate paznicul când nu e Levi și a evada. Se strâmba puțin, dar revine. Ok, suna bine. apoi zâmbește. Ia globul și îl cauta pe Damian, ca doar na..
Dede- Admin
Meow. zice pisica ce apare și ea și sare în brațele ei. Uite că nu e singură. Levi revine în realitate în baza răufăcătorilor și noua lege a fost scrisă. Damian o caută pe Raven de unul singur cu polițiștii cand ia povestit Ragnar că a dispărut din senin. Kaneki nu știe nimic și se duce pe insula pt întâlnirea de mai târziu.
OMG, ce bine ca ai putut veni aici. Asta înseamnă că te poți întoarce și la Damian sa ii zici ca m-a răpit Levi! și uite prima raza de speranță pentru movaliei. În acel timp, bruneții și gemenele ii așteptau pe copiii pe insula dar vad ca au venit numai 2 din 4 asa ca incearca sa ii sune pe Raven și Damian.
Dede- Admin
Meow! răspunde pisica pozitiv. Se duce la ea și așteaptă ordinele. Uite că la asta nu s-a gândit Levi. Semnalul radio și magic este blocat de Levi, asa că nu poate să fie contactată. Damian zice că Raven lipsește și vine imediat să explice tot.
Cum lipsește? De ce nu era nimeni cu ea? E fucking însărcinată cu tripleti! zice Shirley supărată foc când ajunge Damian.
Dede- Admin
Era pe drum când eram cu Ragnar. În momentul acela eu eram în retragere. iar Ragnar adaugă. S-a întâmplat repede. Simțeam cum vine spre mine și a dispărut subit. Kaneki ascultă, era și el supărat. Pe voi vă înțeleg. De eram în locul lui Damian făceam la fel să nu o pun la înaintare acum. Dar restul ce dracu au făcut? Trebuie să o căutăm acum! la care Jimin. Din păcate Raven nu e pe pământ. Am pus vampirii din toată lumea să o caute după sânge. Toți au dat răspuns negativ.
A luat-o cineva pentru puterile ei și pentru puterile viitorilor copii înseamnă. Cineva care ori a mutat-o pe o alta planeta, ori într-o vrajă. și începe sa se plimbe de colo-colo în cercuri și își aprinde o țigară. Cum dam de ea?
Dede- Admin
Page 89 of 100 • 1 ... 46 ... 88, 89, 90 ... 94 ... 100