Kanie Mansion
2 posters
Page 12 of 100 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 56 ... 100
Re: Kanie Mansion
Toți suntem bine. zice și își pune o mana pe burtă. Încerc sa nu ma enervez pe Levi sau sa nu ma agit ca să nu am complicații.
Dede- Admin
Foarte bine faci. O să vă scot de acolo cât de repede pot. și se uită în pământ, nervos pe Levi. Intre timp șatenul ajunge în clădirea guvernului. Că și el trebuie să acționeze.
Sansa ta e atunci când merge la guvern. E cel mai ușor de prins și atacat. ii spune insistand pe subiect, ca alta varianta nu găsea.
Dede- Admin
O să încerc atunci să il prind acum. Dar mai întâi să le zic adulților. de data asta e mult mai realist și știe ca singur nu face mare lucru
Mult succes. ii spune sincer. Chiar spera sa scape în siguranță de la Levi.
Dede- Admin
Astfel Damian vorbește cu adulții ce a vorbit cu Raven. Ca să nu se trezească cu guvernul peste toți, Bakugo se duce cu Damian. Intre timp Levi era deja în clădire ca să vorbească cu secretari de stat ca să ajungă la miniștrii. Astfel Damian cu Bakugo se fac invizibili cu uniformele lor și se infiltrează. Izaya se ocupă cu alte treburi cu mafia, iar Akame are altă treabă , în altă lume. Dar era cu Shirley. Well, lumea lui fără muritori chiar arată a paradis.
Sa fie sănătos. Nu sunt de acord și asta ar însemna să ne sacrificam și schimbam felul de a fi. spune indiferent.
Dede- Admin
E doar o constatare. iar cele două femei explorează. Asta până când din cer norii se strâng și apare Black, fără deghizări și ascunzișuri. Ce căutați în lumea mea? întreabă apăsat. Am venit pentru negocieri.
Nu distrugem nimic, stai calm. spune și Shirley. Oricum asta e singura lume în care îți merge planul. se gândește după, dar nu o sa o zică cu voce tare ca să nu îl supere.
Dede- Admin
Okey. Si atunci ce vrei sa negociezi? intreaba brunetul neutru. Totusi, Black de bine de rau are o educatie. Vezi ca pe pamant, planeta si universul pe care vrei sa il purifici exista momentan un potential razboi. spune din prima. Din partea mea sa se omoare intre ei. Nu ma intereseaza. raspunde scurt. Si daca muritorii se bat fara minte si distrug toate padurile si animalele tu cum poti sa aduci asta inapoi? si uite cum Akame se joaca psihologic cu el.
Page 12 of 100 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 56 ... 100