Kanie Mansion
2 posters
Page 11 of 100 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 55 ... 100
Re: Kanie Mansion
Nu e chiar un ajutor, pentru ca eu nu consider ca o sa ne învingi la final. zice sincer. Dar și dacă ne învingi, sa nu uiți ce ok am fost cu tine perioada asta și cum ți-am dat variante ajutătoare. și chicoteste. Nu vreau sa ma chinui cu sarcina asta ca apoi sa fiu omorâtă și eu și copiii.
Dede- Admin
Instinct de consevare, huh? si revine cu picioarele pe pamant. O sa iau in calcul si chestia asta. Dar pana atunci nu am timp de pierdut. si pleaca. Damian in schimb asteapta un semnal de la Raven. Sa stie daca e bine.
Bineînțeles că Raven nu a crezut ce a spus, dar se da pe lângă Levi ca să ii afle poziția și planurile. Acum ca a plecat, poate vorbi cu Damian. Ia pisica in brațe și se pune în pat, ca să stea lejer. Damian? întreabă de început, ca nu știe ce face sau unde e.
Dede- Admin
Da? raspunde imediat dupa ce o aude , s-a si oprit din ce activitate a avut pana atunci.
Se simte mai bine acum ca îl aude și zâmbește. Ce s-a întâmplat azi? Sunt tot felul de știri la TV. începe conversația mai lin asa. Shirley vede ca Damian nu se mai mișcă și e prins parcă. Cred ca vorbește cu Raven. ii șoptește lui Izaya.
Dede- Admin
Ma ocup de aliatii lui Levi ca sa iasa la iveala ca sa te scap. spune direct. Daca a gasit o cale, cool.
Ai grija... Nu știi cum se poate întoarce în defavoarea ta.. zice cam îngrijorată ca el o sa facă o greșeală cândva care o sa îl coste. Anyway, am vorbit cu Levi, zicea ca o sa meargă la mafia lui sa discute situația. Probabil după merge și la cei de la guvern, care sunt o țintă mai ușoară pentru tine pentru ca le știi locația. L-ai putea prinde acolo, doar ca nu știu exact când merge la ei. și ii zice toate informațiile pe care le are momentan.
Dede- Admin
O sa imi pun spionii acolo sa ma anunte despre el daca il vad. raspunde foarte realist. Momentan ma antrenez cu ceilalti. Aparent m-au mustrat pentru actiunile mele.
Nici nu ma mira. si zâmbește. Ai cam exagerat, dar e bine într-un fel ca se agita lucrurile la ei și ai îngreunat planul lui Levi, deși nu știu încă care e ala dar o sa încerc sa aflu.
Dede- Admin
Okey, dar tu ești bine ? Sarcina ta e afectată? întreabă simplu, încercând să nu se panicheze
Page 11 of 100 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 55 ... 100