Kanie Mansion
2 posters
Page 15 of 100 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 57 ... 100
Re: Kanie Mansion
La guvern era și Estelle care și-a făcut treaba bine și i-a zis lui Levi tot ce a aflat de la Kaneki când au fost ultima oara împreună. Nu I se păreau informații vitale, dar măcar construiește încrederea și cu Levi și cu Kaneki in acest timp. Deci, ce plan ai? îl întreabă când era pe hol cu el. Ea nu știa încă ca el a fost contactat de Black.
Dede- Admin
Mă interesează ca Liga Dreptății. De le răpesc și lor puterile pot să încep ofensiva împotriva persoanelor cu super puteri. zice pe scurt. Black ajunge și il caută pe Levi. Iar băieții așteaptă semnalul.
Asa deci. Vrei sa rapesti mai mulți cu puteri. murmura încet și se gândește puțin. Între timp îl vede pe Black ca vine spre ei și e puțin surprinsa. Oh, de când nu l-am mai văzut pe el.
Dede- Admin
Am înțeles că urmează un război aici. Se va folosii armata împreună cu armele grele? întreabă neutru. De e nevoie, da.
Estelle voia mai mult sa ii asculte. Curând? întreabă curios.
Dede- Admin
Cred că diseară o să înceapă treaba asta. și se uită la geam. O rază de lumină cauzează o explozie și se ridică fum. Levi vede și pune toate trupele de afară să verifice.
Iar e atacat guvernul? întreabă surprinsă. Nu voia sa fie prinsa in focul de arme.
Dede- Admin
Nu știm de cine. Dar să vedem. Poate e doar o momeala. și se uită. Chuuya împreună cu colegii lui merg în cercetare. Black în schimb vrea să scape cumva de Estelle.
Și uite ca scapă. Ma duc sa ma uit pe camerele de filmare. și pleacă de acolo. Dacă primul atac a fost făcut de Damian, se gândea ca și cel de acum e la fel și trebuie sa se asigure.
Dede- Admin
Levi se uită de la distanță. Black era pe cale să deschidă un portal. Dar șatenul ii simte intenția și zice. Trebuie să mă duc undeva. și o dă în retragere. Chuuya cu un grup mare de oameni mascați sunt afară și dă, îl vad pe Damian, dar doar pe el. Deci tu ești Damian-kun. iar roșcatul dă ordinul la foc de arme. Argintiul zboară și atacă și el cu multiple sfere explozive.
Page 15 of 100 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 57 ... 100