Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 57 of 100 Previous  1 ... 30 ... 56, 57, 58 ... 78 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 57 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Tue Apr 20, 2021 4:45 am

Estelle îl mângâie pe cap pe Kaneki și zâmbește. Mmm, sigur. spune Cecilia către sora ei când aude și o ia de mana. Shirley se ridica de la masa ca să le lase puțin singure. Păcat ca una e însărcinată. Sau de fapt merge și asa. face o trimitere perversa apoi chicoteste și pleacă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Apr 20, 2021 11:32 am

Akame ia distanță și din trupul lui iese o lumină ce acoperă camera. Când se risipește, este argintia cu părul lung și întins, de aceeași înălțime cu Cecilia, find dezvoltată peste tot arată erotic fiind în maieu și colanți. Mă pun să le scriu. iar Akame le scrie băieților că au liber să iasă în oraș. Damian nu stă pe gânduri că îi zice lui Lolo. Am liber. Mergem în Bejing? iar Kaneki. Mi-au dat liber, hai în oraș/
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Wed Apr 21, 2021 8:52 pm

Cecilia se uita cu drag la sora ei și bineînțeles ca nu rezista și merge lângă ea când scrie mesajele, luând-o discret de fund. Well, sa aveți o seara plăcută, fetele mele. le urează și se retrage cum simte ca și-a terminat treaba. Lolo și Estelle bineînțeles ca vor imediat sa iasă și ele cu partenerii lor. In America nu mai poți ca ești dat în urmărire, dar hai în Paris. Îmbracă-te frumos. zice Estelle ca ei doi trebuiau sa decidă asta.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Apr 21, 2021 8:57 pm

Mrrr. Vrei să folosești jucării pe mine? spune cu o voce mai joasă și senzuală. Kaneki în schimb întreabă: Sigur. Dar unde vrei să mergem ? Undeva unde să port costum sau ceva urban ? ca să știe cum să se îmbrace. E anul noi chinezesc. Ce zici să purtăm ceva tradițional lor? o întreabă pe Lolo pașnic.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Apr 21, 2021 9:29 pm

Mmm, ceva lejer şi normal, că putem merge la Turnul Eiffel apoi pe la un local să mâncăm şi să plimbăm prin centru. spune paşnic ca să nu îl solicite una după alta cu chestii elegante, ci să fie un echilibru. Celălalt cuplu e deja gata. Kimonouri asortate? Ar fi super. şi printr-o magie simplă se schimbă deja într-unul negru cu roșu. Iar Akame cu Cecilia se teleportează în dormitorul lor ca să fie mai comode.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Apr 21, 2021 9:37 pm

Cum Cecilia are copilaș și nu vrea să riște, Akame stă cu bruneta deasupra ei și cu mai multe sex toys. Kaneki ia pe el niște sneakeri albi Jordan, o pereche de blugi rupți și ceva tricou de la gucci că tot se duc în orașul modei. Damian iese cu Lolo afară. Flying Nimbus! strigă la cer , iar de acolo vine un nor zburător ce ajunge în fața lor. L-am primit cadou când eram mic. E mult mai rapid decât un avion , în plus nu mă poate detecta vreun radar cu ăsta. și sare pe el. Se gândea că teleportarea i-ar detecta locația. Așa cu un nor zburător ce nu necesită energie și il protejează. Plus că voia să fie și romantic puțin. Că și călătoria e importantă într-un date.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Apr 22, 2021 12:22 am

Ba de fapt unei însărcinate i-ar fi mai ușor întinsă deci se pune pe pat lângă Akame, în dreapta ei și o sărută in timp ce vibratoarele din ele încă se mișcau. Lolo e impresionata de norul ăla și urca cu grija pe el. Zici ca suntem Aladin și Jasmine.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Apr 22, 2021 12:28 am

Argintia se lasă condusă de Cecilia și îi mângâie cu drag părul. Mereu o să te iubesc. și o ține în brațe. Când Lolo se pune pe nor, o barieră invizibilă îi acoperă ca să nu fie afectați de vânt. Am putea zice așa. Doar că în loc să fim egipteni suntem americani în costume asiatice. chicotește și plutește deasupra insulei și începe să zboare. Norul acceptă să urce în el doar oamenii ce au un suflet bun și nu vor să facă rău cuiva. îi zâmbește și stă lângă ea. Să mă ții bine că la început te va ameții puțin. iar norul ia viteză și în câteva momente depășește niște avioane normale foarte ușor. Bine că sunt invizibili în el ca să nu vadă pasagerii.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Apr 22, 2021 11:39 am

Și eu pe tine. Doar pe tine. zice și bruneta într-un mod romantic, iar cele doua continua în a face dragoste. Lolo se pune în fund acolo pe nor, dar ii da un bobarnac in cap lui Damian. Nu ar fi mai drăguț sa mergem cu o viteza normala și sa ne bucuram de cum se vad orașele de sus noaptea?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Apr 22, 2021 11:45 am

Gemenele fac dragoste, Kaneki cu Estelle au ajuns în Paris iar Damian o lasă mai moale. Da..Ai și tu dreptatea ta. și chicotește. Încă erau deasupra oceanului spre Europa și Africa.Orașele mari din Europa sunt strălucitoare iar în Africa abia se văd. comentează când vede acolo câte puțin.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 57 of 100 Previous  1 ... 30 ... 56, 57, 58 ... 78 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics