Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 16 of 100 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 58 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 16 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Thu Mar 11, 2021 11:10 am

Estelle intra in baza de date și îl surprinde și pe Kaneki într-un colt al clădirii și pe Ragnar în altul. Problema era ca pe unde e Kaneki, putea ajunge destul de repede la încăperea în care se afla ea și nu voia sa fie descoperita asa ca da alarma. Doi eroi încearcă sa se infiltreze prin colturile din est și sud. Repede, doi eroi in est și sud. zice într-un microfon care se aude în toată clădirea, asa ca alte trupe speciale merg după ceilalți doi băieți.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Mar 11, 2021 2:31 pm

Damian trage de timp cu Chuuya. In schimb Ragnar voia sa intre si e oprit. Dar Kaneki, findca e al dracu, se face intr-un Gigant/ Titan si arunca cu masini si stalpi in soldatii mafiei. Ne trebuie intariri. ii se transmite lui Estelle.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Thu Mar 11, 2021 2:36 pm

Fata oftează și apelează la baza de răufăcători. Nu voia sa facă asta, dar na. Astfel acum nu o sa fie numai mafia, ci și oameni cu puteri care sa le îngreuneze treaba băieților. Adulții vedeau acțiunea și ca Black nu a reușit sa îl prindă pe Levi. Du-te după el, Black. ii zice Cecilia in gand. Când știm exact unde e și dacă e singur, o sa ma teleportez și eu acolo. Nu vreau sa ne scape iar. le zice celorlalți din familie.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Mar 11, 2021 10:16 pm

Brunetul o asculta pe mamica si merge cu Levi intr-un spatiu destul de vizibil ca sa nu se panicheze satenul. Kaneki este atacat de super oameni ce il inconjoara si il forteaza sa iasa din trupul gigant. Ragnar este incoltit si el. Damian simte asta. Kaneki, Ragnar, regruparea. Trebuie sa luptam impreuna. tipa la ei. Usor de zis dar suntem depasiti numeric. murmura el ce se apara de flacarile inamicilor.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Mar 11, 2021 11:28 pm

Estelle se incrunta puțin. De ce nu zboară fraierul?! își zice in gand supărată si se musca de buza. Poate are nevoie de o ocazie? Asa ca ii și da. Fuge pe acoperiș și de acolo arunca niște bombe cu fum în locul în care Kaneki se bătea, apoi se teleporteaza înapoi în camera de unde a venit ca să nu fie văzută.
Hope încă vede lupta și când părinții ei nu sunt atenți, face un portal sub picioarele lui Ragnar ce îl duce lângă Damian. L-a scăpat de cine îl incoltise ca să îl ajute și pe Damian acum. Mai mult nu poate face ca oricum nu e corect. Ai grijă. ii zice ca un gând rapid și atât, în semn ca îl veghează.
Ce fete salvatoare.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Mar 12, 2021 8:14 am

Kaneki se retrage imediat iar Kaneki, Damian și Ragnar stau grupați umăr la umăr. Ii ademenesc pe restul ca să se mai distanțeze de clădire. Black este cu Levi în alta camera și sigilează ușa. Șatenul simte magia și ii dă semnalul lui Estelle. Black vrea să mă răpească. Vino repede aici.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Mar 12, 2021 8:49 am

Fata îl aude și... E nevoita sa meargă acolo. Doar ca cum simte ca Levi e in dezavantaj, Cecilia se teleporteaza lângă ei și pune un sigiliu pe puterile lui, apoi ii da un pumn în fața. Game over. ii zice încruntata și pana sa ajungă Estelle, Cecilia se teleporteaza cu Black și Levi pe insula bruneților. L-am prins pe Levi. le zice și băieților in gand.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Mar 13, 2021 1:27 pm

Deci asta este noua voastra casa. spune neutru si se uita peste tot. Te-ai descurcat bine Levi, dar ți-am sigilat puterile si nu ai cum sa mai scapi. raspunde si Izaya. La care Levi rade. Puterile mele, da... iar din cer apare o silueta...Arata ca Raven. Doar ca nu are o constiinta, persoana in sine il protejeaza pe Levi cu o hoarda de ciori iar silueta ce arata ca Bakugo il ia de acolo rapid si ia distanta fata de ei, in cer. Am facut bine ca am conectat doua trupuri de eroi morti cu sufletele lor. comenteaza in gand. In sensul ca Levi se foloseste de persoanele rapite din dimesiunea lui ca sursa de putere pentru papusile lui ce arata identic ( ca Pain in Naruto ) Tsk. Ma luat gura pe dinainte. doar ca Akame nu sta prea mult si zboara dupa saten. Satenul pune copia lui Raven sa deschida un portal si pana ajunge argintia dispare de acolo. L-am avut atat de aproape. si incearca sa il caute, dar nu este pe pamant.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Mar 13, 2021 10:23 pm

Raven a simțit ca puterile ei au fost activate și folosite și e curioasa ce se întâmpla asa ca se uita în globul primit de la Levi. Of, shit.. își zice după ce vede momentul când Levi scapă. Cecilia lovește un perete de furie. Incredibil asa ceva! Și acum știe ca Black e de partea noastră. spune și Shirley cu mâinile în san. Trebuie sa schimbam strategia. Sa distrugem și sa atacam cât mai puternic guvernul și aliații lui Levi pana e nevoit sa se lupte cu noi. Și asta poate fi începutul unui război de proporții.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 14, 2021 11:40 am

Imi e frica ca nu cumva marionetele lui sa extraga viata lui Raven si Bakugo cand le foloseste. comenteaza si Izaya. Black se uita la ei. E mai simplu sa fie toti la un loc si sa ii omor cu un singur atac. comenteaza Black sec.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 16 of 100 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 58 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics