Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 28 of 100 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 64 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 28 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Sat Mar 27, 2021 1:14 pm

Nici o problemă. Îmi plătești pensia copilului și gata. și ridică din umeri cu un zâmbet pe față. De fapt nu voia să aibă copii și o să ia pastila de a doua zi, mai ales că știa că Damian nu o să fie alături de ea, dar ca să nu dea în drame acum, i-a zis replica aia.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Mar 27, 2021 1:16 pm

Pot sa îți fac mai mulți că nu am probleme cu asta. glumește și el și după câteva minute ejaculează puternic în ea. Ii era dor de sentimentul asta.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sat Mar 27, 2021 1:28 pm

Lolo răsuflă lung şi se lasă cu capul pe o pernă, cam obosită. Se uită la Damian şi duce o mână la el să îl mângâie pe faţă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Mar 27, 2021 1:31 pm

Damian se uita la ea, fără sa se miște. Ii era dor de senzația sa fie apreciat. Pot sa te rog ceva ? Dar e foarte egoist din partea mea sa știi.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Mar 27, 2021 1:42 pm

E cam luată prin surprindere şi se uită curioasă la el. Spune. Vedem apoi dacă pot să îndeplinesc dorinţa ta. şi zâmbeşte.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Mar 27, 2021 2:07 pm

Am nevoie de atenție...Din cauza ca Raven e rapita am căzut într-o depresie. Am nevoie de tine sa îmi acorzi atenția și iubirea ta pana o salvez. De bani îți pot da cati vrei , dar nu știu cât de mult ti ai dorii asta. și deja se simte vinovat Suna egoist și stupid. Știu. și se pune în pat, cu o dispoziție proasta.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Mar 27, 2021 9:01 pm

Oarecum cuvintele ''am nevoie de tine până o salvez pe Raven'' o deranjează, dar ştie că o reîntâlnire pur şi simplă ca asta nu o să reaprindă ce a fost înainte între ei doi. Asta presupune să rămâi tu aici sau să mă reîntorc eu acasă, nu? îl întreabă întorcându-se cu fața și corpul spre el după ce se dă de pe ea.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Mar 27, 2021 9:08 pm

Acasă e cam complicat acum că e multă politie.Doar să stai cu mine pe insulă. E în triunghiul Bermudelor. și între timp, Akame mai face câteva insule mai mici cu vile ca fiecare sa stea separat dacă vrea. Ca tot trebuie sa aibă fiecare intimitate nu?
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Mar 27, 2021 9:13 pm

Shirley îi primea cu drag pe toți în casa ei mare, dar dacă Akame e bulangiu, aia e. Lolo parcă dă puțin înapoi de la treaba asta, pentru că o să fie folosită, dar se gândește că ar fi frumos să îl ajute pe Damian în perioada asta și să îi întoarcă toate favorurile pe care i le-a făcut el ei așa că acceptă. Mm, bine dar o să am nevoie să mă ajuți cu bagajele și să știi că o dată pe zi fac videochat ca să nu îmi pierd clienții. Nu îți cer nici un ban, dar o să vreau să fac și live-uri de pe insulă. și își zice condițiile care nu sunt deloc mari.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Mar 27, 2021 9:17 pm

Damian se uita la ea. Se pare ca clienților tai le-a fost dor de mine... și glumește. Te ajut și cu asta. Poți face și vlog când nu ai chef de sex. Ai ce vedea acolo. și își lipește fruntea de a ei. Te apreciez foarte mult pentru că ții la mine deși cererea mea e una egoistă. și o sărută pasional pe buze și o ia în brațe.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 28 of 100 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 64 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics