Kanie Mansion
2 posters
Page 30 of 100 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 65 ... 100
Re: Kanie Mansion
Termina cu dusul amândoi și Lolo scoate niște genți sa își pună aparatura de videochat în ele. Apoi își împachetează și mai multe haine și e gata. Între timp ajunge și comanda de mâncare. La fix. zice și merge sa răspundă la ușa.
Dede- Admin
Cat își făcea Lolo pregătirea, Damian fuma pe balcon ca să nu ii strice aerul. Argintiul vine când ea vorbea. Geanta asta e de ajuns ? și se uita.
Lolo ia mâncarea de la curier, plătește și închide ușa. Sunt 4 genți de fapt. Una cu Aparatura, una cu haine, una cu pantofi și accesorii și una de îngrijire a tenului și parului. și arata cu degetul către celelalte care erau totuși mari. Nu știa cat va sta cu el, dar în orice caz trebuie sa arate bine și le vor cara cu magia deci nu e greu.
Dede- Admin
Damian se întinde și se apropie de ea. Cel mai simplu e să ne teleportam cu ele cu tot pe insula. Dar ma gândeam să zbor cu tine în brațe, ca în filme. și chicoteste și se pune pe scaun. Dar putem trece de asta.
Prea multe bagaje pentru romantismele astea, dar poate o sa avem și ocazia asta. ii zice și îl saruta scurt pe buze apoi pune mâncarea pe masa și începe sa mănânce.
Dede- Admin
Astfel Damian mănâncă liniștit, se pare că nu mai e așa de crispat și în gardă forțat. Totuși, adulții nu știu de ce au vorbit ei. Mănâncă liniștit și voia să fie mai drăguț. Uhm. De nu sunt eu în gardă poate ieșim o zi sau două în Londra sau Milano. că da, nu voia ca rozalia să se simtă izolată pe insulă departe de alți oameni că na.
Sigur. Ar fi frumos. răspunde și ea. După ce mănâncă, iau bagajele și pleacă din penthouse către insula bruneților.
Dede- Admin
Ca sa ajunga mai repede, cand sunt amandoi afara cu bagajele jos deschide un portal la picioarele lor si ii teleporteaza pe insula. Se gandea sa nu piarda antrenamentele totusi.
Fetele familiei pregătiseră o vrăjeală pentru a nu da de bănuit lui Damian, așa că cum îl văd, Shirley sare cu gura pe el: Oh for fucks sake, unde naiba ai plecat fără să anunți? Credeam că ai plecat iar să distrugi ceva! şi după vede că în spatele lui apare şi Lolo şi cască ochiii. Cecilia era pe balcon şi vede şi ea faza. Ăăă, asta nu făcea parte din plan. zice către Akame şi îl cheamă repede să vadă. Lolo nu zice deocamdată nimic, ca să îşi facă bruneta jocul.
Dede- Admin
Am dat de Lolo si ma ajutat. Am pierdut din oameni si am zis ca ne ajuta si ea sa ne vindecam mai repede. baga el repede prima scuza. Akame se uita la el si la limbajul corpului lui Lolo, o vede ca e apropriata de el si are un zambet pe fata. Mda. Aici chiar Damian seamana cu tine si cu mine. Cu mine pe partea de sex, cu tine pe partea de suport emotional....
Page 30 of 100 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 65 ... 100