Kanie Mansion
2 posters
Page 31 of 100 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 65 ... 100
Re: Kanie Mansion
L-am trimis la pizda și a venit cu ea acasă. Eu nu sunt de acord cu asta.. Cu Raven ce o sa facă? O folosește pe Lolo pana atunci și îsi bate joc de Raven stand cu Lolo. zice încruntata. Și Shirley era de aceeași părere. Sa exersezi vrăjeala asta în oglinda ca să o poți zice cat mai adevărat lui Raven când se întoarce. ii zice in față lui Damian.
Dede- Admin
Damian își dă ochii peste cap. Trăiesc într-un neam unde toată lumea s-a futut cu toată lumea și aveți pretenții. zice și el direct în față. Akame nu prea are ce să facă aici.
Nimeni nu a înșelat când avea femeia însărcinată, poate numai Izaya când dispărea de pe planeta. și ridica o sprânceană. Lolo casca ochiii când aude. Stai. Raven e însărcinată?!
Dede- Admin
Da. E de câteva luni. ii răspunde lui Lolo. Știi ce ?
Eu nu sunt nici tu, nici Izaya și nici altcineva. Am alt tip de nevoi. Dacă nu vă convine eu am plecat. Mă descurc și singur.
Eu nu sunt nici tu, nici Izaya și nici altcineva. Am alt tip de nevoi. Dacă nu vă convine eu am plecat. Mă descurc și singur.
Cecilia se simte nevoita sa intervină asa ca apare teleportata la ei și îl mângâie pe Damian pe cap. Akame a făcut niște insule cu case separate ca să avem toți intimitate. Poți sta într-una liniștit. ii zice pașnic. Doar ca și lucrurile lui Raven sunt acolo. spune apoi mai încet. Shirley nu e de acord cu nimic, dar nu face scandal ca nu are rost sa se despartă familia în astfel de momente, iar Lolo e mai reținută acum ca a aflat ca Raven e însărcinată și nu i se mai pare o idee buna ca e și ea aici.
Dede- Admin
Damian e constient ca va trebui sa vorbeasca cu Lolo sincer si sa vada ce vrea si ea. In sensul ca nu se supara pe rozalie daca nu vrea sa stea si el, e normal. Se uita la Cecilia si ia lucrurile pe insula cu casa de langa ei. Totusi, ii lasa mana libera.
După ce Damian pleacă cu Lolo, Cecilia ii face semn lui Shirley sa se calmeze: Ultimul lucru de care avem nevoie e sa nu știm unde e Damian.
Dede- Admin
Izaya se uita la el. De noi nu ne asculta oricum. O sa vada cu Raven. zice indiferent si se retrage in casa. Va trebui sa vorbesc si eu cu el. si se uita spre Damian.
Du-te. Cineva trebuie sa ii bage mințile în cap. spune bruneta și se așeaza pe o banca. Cecilia nu comentează. Între timp, Lolo e tăcută, dar își despacheteaza lucrurile în casa aceea.
Dede- Admin
Daca te simti deranjata, folosita sau ca te-a atacat cineva cu ceva poti sa te duci acasa daca vrei. spune Damian neutru, ca sa stie reactia ei.
Page 31 of 100 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 65 ... 100