Kanie Mansion
2 posters
Page 36 of 100 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 68 ... 100
Re: Kanie Mansion
Însă si Shirley e stricta cu antrenamentul și nu prea îl lasă să scape de obicei. Uite cum facem, mai facem un singur antrenament în care eu și Akame suntem inamicii și tu cu Damian ne atacați împreună, apoi va dam liber. ca știa ca și Damian aștepta să se întoarcă la Lolo. Cam de aia ii ținea azi pe băieți cât se poate de mult la antrenamente. Între timp Estelle merge în camera ei sa se pregătească de oraș.
Dede- Admin
La Damian e si Da si Nu, ca voia sa mai faca pe spionul in oras sa il caute pe Levi iar seara sa petreaca cu Lolo. Kaneki face pe mofturosul, dar stie ca nu tine si asa ca se intoarce la Damian. Ok, hai sa ne luam bataie, dar sa nu ma incurci.
Și asa încep iar antrenamentul care nu e mai lung de 30 de minute, timp în care Estelle mai are numai sa se machieze și sa plece din casa. În ziua aia, Lolo făcuse multe story-uri și vorbea cu urmăritorii ei de pe Instagram și site-uri de videochat, ca într-o zi normală când era în California.
Dede- Admin
Damian se intoarce in casa lui ca sa faca un dus si sa manance. Kaneki doar sa faca un dus si sa plece. Diferenta e ca Kaneki ii scrie lui Estelle daca iese in oras. Nu stia ce fac ea.
Pana în momentul ala fata e cam gata de plecat. Vede mesajul și se oprește puțin. Parca nu voia sa il excludă dar nici includă cu ieșirea ei în oraș. Însă ar fi vrut sa îl vadă. Iese din casa și ia um taxi spre locație. Între timp ii răspunde și lui: Am plănuit o seara cu niște prietene. zice sec, ca să nu îl refuze in față.
Dede- Admin
Ok. raspunde Kaneki scurt de parca intelege. In schimb el avea altceva de facut. Vreau sa o vad pe Estelle dar zice ca e in oras. Sunt curios cu cine e si am nevoie de o acoperire ca sa nu para ca o urmaresc. ii scrie lui Damian. De ce as face asa ceva? Vreau sa ma uit dupa Levi. raspunde scurt. Man. Raven e in viata, nu cred ca e atat de prost incat sa o omoare fix acum. Doar ne tine la mana cu asta. In plus ai luat-o razna de la o vreme. Mai trebuie sa socializezi si tu. Te urasc, dar nu am la cine sa apelez. Akame, ca mare hackerman ce e, vede. Se pare ca au petrecut destul timp cat sa il faca pe Kaneki sa iasa cu Damian pentru chestii dinastea de varsta lor.
Estelle răsuflă si închide conversația cu el. Ajunge la localul la care trebuia sa se vadă cu fetele. Localul era la ultimul etaj al unei clădiri înalte, avea spațiu interior cu bar și terasa mare cu ring de dans și încă un bar. Se plătea mult sa se între acolo, de asta a și acceptat bani de la tatăl ei. Era un local select și ea purta o rochie alba cu o crăpătura pe un picior, o haina scurta alba de blana și tocuri. Cecilia și Shirley vad și ele. Perfect! Sa o lase pe Lolo asta!
Dede- Admin
Akame se uita si ridica din spranceana. Nu comenteaza. Trebuia sa te astepti la asta de cand ai propus să facă sex cu ea, Lol. Astfel fiecare baiat se imbraca in stilul lui, Kaneki kinda rebel cu geaca de piele neagra iar Damian e mai degraba urban-sport, in caz de e nevoie de fuga sa nu fie deranjat. Doaar ca Damian ii zice lui Lolo ca se duce cu Kaneki in oraș și că poate va lipsi până seara.
Lolo e ok cu asta, oarecum. Prima mea seara aici și știu ca toți ma urăsc ca sunt amanta unuia cu o femeie însărcinată. își zice după ce băieții pleacă și merge sa își facă ceva de mâncare în timp ce asculta muzica ca să nu se simtă singura. Fetele celelalte intra in club și încep seara cu câte un cocktail fără alcool.
Dede- Admin
Cum Kaneki și Estelle se cunosc, cam știe cum să o găsească. Așa că întâmplător doar vine în același bar. Eu stau mai pe ascuns să nu mă recunoască. Tu fă ce vrei. zice repede. Damian ridică din umeri și se plimbă pe acolo. Fiind mai diferit ca tunsoare și chip atrage niște ochi. Se gândea cu cine să danseze.
Page 36 of 100 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 68 ... 100