Kanie Mansion
2 posters
Page 68 of 100 • 1 ... 35 ... 67, 68, 69 ... 84 ... 100
Re: Kanie Mansion
Hope dă şi ea aprobator din cap, apoi vede că vine Damian cu animalele lui şi ale lui Raven şi se ridică de pe canapea şi merge fericită la ele. Se pune pe jos şi începe să se joace cu ele. Ah ce dor mi-a fost de ele. Îngerii nu au animale de companie.
Dede- Admin
Cam asa. Toate sufletele de animale care au trăit și au murit sunt într-o alta parte a raiului. și se pune lângă Damian. Tu ești bine?
Dede- Admin
Fizic da. Dar mi-e dor de Raven. Imi lipseste. si inchide usa si lasa animalele educate sa se aseze in camera langa oameni fara sa faca nazuri.
Hope își pune o mana peste a lui. Si mie îmi e dor de ea. Vreau sa o vad aici cu noi toți. apoi răsuflă. Sper ca cu ajutorul meu și al lui Mikael sa crească șansele sa îl învingem pe Levi.
Dede- Admin
Da.. si merge cu Hope si se pune si el undeva. Gemenele ii cheama la masa. Cat timp Ragnar sta cu Hope iar Kaneki face texting cu Estelle, singurii copii ramasi solo sunt Bakugo care nu si-a gasit pe nimeni si Damian.
Aia e. Măcar stau ei doi împreună. Când se pun la masa, Hope e lângă Ragnar și zâmbește inconstient. Chiar se bucura ca e cu el și spera sa apuce sa fie și singuri.
Dede- Admin
Akame vedea comportamentul asta de la distanta si sopteste catre Cecilia si Shirley: Ce ziceti sa ii trimitem undeva pe ei doi ca sa stea si ei singuri? propune argintia.
Shirley e prima care accepta. Sigur! Dar unde? Pe când Cecilia parca nu mai vrea sa forțeze pe nimeni cu nimic de când cu greșeala cu Lolo. Cum vreți. Dacă risca sa facă ceva greșit care nu e conform regulilor îngerilor, a voastră e vina.
Dede- Admin
Ragnar e baiat cuminte. Da, se vor saruta mai mult ca sigur dar nu fac nimic rau. face Akame pe sora buna dar manipulatoare.
Page 68 of 100 • 1 ... 35 ... 67, 68, 69 ... 84 ... 100