Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 48 of 100 Previous  1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 74 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 48 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Tue Apr 13, 2021 12:16 am

Lolo nu mai foloseşte puterile şi nici nu vrea să o facă aşa că ea se opreşte la încălzire, alergare şi alte chestii umane, iar când termină pleacă să facă un duş şi să îşi vadă de ale ei că ştie că Damian şi Kaneki au antrenament lung. Iar că veni vorba, Estelle cu Kaneki terminaseră de mâncat şi Shirley nu îl scuteşte aşa că îi dă mesaj să se întoarcă repede că a întârziat.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Apr 13, 2021 12:18 am

Damian dupa ce se luptă cu clonele primește mesaj de la Akame să vină. Îi zice și lui Lolo că se văd mai pe seară. Mă cheamă mama la antrenament. zice repede.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Tue Apr 13, 2021 12:21 am

E ok, du-te. Spor. ii urează și îl saruta pe buze apoi îl lasă. Eu o sa merg acasă cel mai probabil. și totuși își verifica și ea telefonul pe grupul cu prietenele ei și cu cel al raufacatorilor.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Apr 13, 2021 12:23 am

Ne auzim mai târziu. o sărută și el și zboară spre casă. Levi zice că o cheamă și pe ea la o locație din oraș.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Apr 13, 2021 8:36 am

După ce pleacă Kaneki, își ia și ea zborul spre baza raufacatorilor în timp ce scrie și mesaje cu prietenele ei, în care ii povesteau cum a fost seara cu Damian. Estelle nu zice nimic despre adevărata lui viata persoana ca oricum nu o sa ajungă sa se mai întâlnească ele cu Damian. Și pana se termina conversația lor, ajunge și ea la sediu.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Apr 13, 2021 11:52 am

Acu să nu se trezească Damian cu child support and shit. ( Joke ) Între timp cei doi băieți se antrenează din greu. Well.Nasol că a ajuns să înșele. Dar măcar e mai concentrat la antrenamente. comentează Akame neutru. Între timp, Levi îi zice lui Estelle că va urma o confructare directă între heroes si villans și să vină și ea. Încă o dramă!
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Apr 13, 2021 12:29 pm

Într-un fel regret decizia de a-l duce la Lolo, ca de acolo a început tot, dar măcar asta a ieșit bine din toată treaba.. zice și Cecilia încet in timp ce stătea pe o banca. Când aude, Estelle e cam împotriva. Ăăă, ok.. Și când e asta? Sigur aveți nevoie de mine?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Apr 13, 2021 9:12 pm

O să îi provoc azi. Cred că de mâine o să vină la mine. Am nevoie de tine ca element surpriză pentru că îi cunoști. zice șatenul sigur pe el.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Apr 13, 2021 11:05 pm

Fata oftează. Ok, hai ca vedem. și face o pauza. Deci vrei sa ii batem împreună.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Apr 14, 2021 2:11 pm

Deci, o să anunț la televiziunea națională că îi chem pe eroii revoluționari în 3 zile ca să dodevească că greșesc print-un turneu oarecum. Am nevoie de tine să scapi de Kaneki până în timpul ăla că am auzit veștile. Ai libertatea să o faci cum vrei. Dar dacă nu renunță cu frumosul, folosește forța. În același timp alți asociați o să scape de concurență. De Damian mă descurc eu, doar că vreau să nu aibă ajutoare. îi zice planul lui isteț. Damian cu Kaneki sunt în pauza de hidratare, trage un ochi și la Lolo. Sunt un om așa de nașpa...Raven suferă iar Lolo probabil se simte singură după ce i-am promis că o să petrecem timp împreună. se plânge că de, are și el remușcări. Dacă Damian deși are remușcări, e mai concentrat la antrenamente și depune mai mult efort. În schimb, Kaneki e cu gândul la Estelle și tratează lucrurile prea ușor și se vede. Pe Kaneki îl iert azi. Dar se vede că e cu capul în nori. comentează Akame. Csf, personalități diferite. Unul are nevoie de viață sexuală ca să fie cu psihicul întreg, la celălalt relația îl duce cu capul în nori.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 48 of 100 Previous  1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 74 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics