Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 74 of 100 Previous  1 ... 38 ... 73, 74, 75 ... 87 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 74 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Sun May 02, 2021 12:31 pm

Estelle nu are nici o treaba cu pipaitul, ca doar na, îl înțelege pe Kaneki. Se uita la Hope dar nu vede nimic neobișnuit. Pe când cealaltă fata îl vede pe Damian ca era în fața ei și nu I se pare bine. Nici nu știe exact ce sa facă, dar ii face semn lui Ragnar către Damian și după ea se ridica discret și merge lângă Damian, ca să nu fie singur. Pss, vezi ca pierzi acțiunea.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun May 02, 2021 12:34 pm

Se duce și Ragnar lângă ei, cu argintiul în centru. Uhm, scuze , eram pierdut în gânduri. comentează scurt încercând să zâmbească, și animalele încearcă să il înveselească cu ce pot.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sun May 02, 2021 12:39 pm

Pai lasă gândurile. Nu te mai complica. zice simplu și îl ia de braț. Se uita și la Ragnar și după zâmbește.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun May 02, 2021 12:46 pm

Cum Damian o vede pe Hope ca surioara mică pe care nu a avut-o, apreciază gestul ei și își mai revine. În schimb Akame se gândește cum să il înveselească pe Damian in alt mod. Hmm. M-am gândit că dacă cu comedia nu merge, să il duc pe el și pe Eden din trecut când a murit Julietta undeva ca să se cunoască că e o situație similara. Dar într-un loc neutru că să le modific amintirile lui Eden după. Eventual să fie la televizor ca să își cunoască și Hope tatăl mai bine. zice către Shirley. Că Eden din păcate e in rai și nu poate să ajute pe nimeni acum. Kaneki trage cu ochiul la grupul de trei.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun May 02, 2021 12:53 pm

Vrei sa ii trimitem pe toți într-un univers neutru? întreabă ca să înțeleagă. Dar Cecilia nu e de acord. Ar trebui sa ne concentram pe salvarea lui Raven, nu pe cum sa treacă peste lipsa ei. Chiar dacă Shirley a fost cea care a crescut-o cel mai mult pe Raven, totuși ii plac și planurile astea.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun May 02, 2021 12:58 pm

Da, e vorba de un univers neutru. În trecut l-am trimis pe Eden într-un vis într-o situație asemănătoare ca să il motiveze mai mult. Mă gândeam că dacă Damian ar cunoaște cât de mult a muncit Eden ca să construiască familia lui l-ar motiva și mai mult ca să o salveze pe Raven. Că pe lângă familia lui din viitor, să cunoască și trecutul ca să nu își bată joc de părinții ei. își argumentează Akame ideea.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun May 02, 2021 1:08 pm

Cum vreți. Eu zic ca motivat e. Doar ca nu îl prindem și nici nu îl cautam pe Levi. și Cecilia se ridica de acolo și pleacă în dormitor. Dacă nu era însărcinată, s-ar fi dus singura sa îl caute. Shirley însă e de acord. Ii e dor de Raven, dar nu strica niciodată sa ii pună în diferite dificultăți pe copii.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun May 02, 2021 2:25 pm

Dacă e, eu îl conving pe Eden. Tu încearcă cu Damian să il convingi să se vadă cu el,dar fără să zici cine e. și astfel Akame se pune pe o canapea și intră în transă.
În trecut, Eden îl învingea pe Lelouch după ce Julietta a murit. Aici este energia dăruită de fiecare muritor rămas în viață, Lelouch. Să nu mai subestimezi niciodată puterea tuturor. zicea cu o voce groasă ,vizibil afectat dar încă își face datoria. În palme avea o sferă de energie cu care la înfrânt pe șaten. În momentul ăla Eden era doar un om simplu foarte talentat, dar în nici un caz un înger. O pace a venit iar Eden se gândea cum să o aducă înapoi. Astfel brunetul zboară să strângă informații despre ce să facă până când aude o voce. Sunt un mesager din alt univers. Cineva ar vrea să te cunoască. Iar acel cineva ar putea să îți dea un indiciu despre cum să o aduci pe Julietta înapoi. ii zice in gând. Eden cand aude se oprește. Nu știu cine e interesat de mine. Dar dacă mă aproprie de Julietta o să fac tot ce pot să ajung acolo. iar în fața lui se deschide un portal către un univers neutru.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun May 02, 2021 2:30 pm

Shirley face ceva mai spiritual, în modelul ei și al lui Raven. Ii intra in cap și vine ca o voce misterioasa: Damiaaaan. spune in ecou. Știu ce îți lipsește. Știu ce vrei sa recuperezi. Te pot ajuta cu asta. între timp pe Hope o cam luase somnul și adormise cu capul pe Damian-nii-san.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun May 02, 2021 2:33 pm

Dacă era altcineva, Ragnar era gelos. Dar știe că Damian nu are interese ascunse cu Hope așa că nu îl deranjează. Poftim? răspunde repede in gând. Cum poți face asta ?
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 74 of 100 Previous  1 ... 38 ... 73, 74, 75 ... 87 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics