Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 59 of 100 Previous  1 ... 31 ... 58, 59, 60 ... 79 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 59 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Mon Apr 26, 2021 11:09 pm

Cecilia se alinta sub aşternuturi şi se bagă şi ea în seamă: Fetele se îndrăgostesc repede şi suferă tare. Mai ales că voi aveţi un trecut. În acel timp, Raven se simţea singură şi se uită în noul glob primit la festivalul din Beijin, că şi ei îi plăcea şi măcar ăla o mai anima. Pe cei doi nu îi vedea.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Apr 26, 2021 11:15 pm

Înțeleeeg. Dar am ieșit împreună ca să se distreze și ea că a stat numai în casă. Am zis să vadă și ea partea asta de lume. răspunde neutru. În schimb Damian îi ia o vată pe băț, ca să aibă și ei ceva la îndemână. Csf. Damian e mai ceva ca o fată, adică dacă e politicos și sociabil nu înseamnă că se dă la ea.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Tue Apr 27, 2021 12:18 am

Da să nu îmi zică că nu o să vrea să o mai fută cât mai are ocazia, pe bune. Pe cine vrea să păcălească Damian că e băiat cuminte? zice Cecilia cu voce tare către Akame, că doar ştie ce copil are. Lolo în timpul ăsta stătea jos şi mânca vata şi se uita la lume şi la cer. Îi era bine cu liniştea asta între ei doi.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Apr 27, 2021 12:23 am

De acord. Dacă doar făceau sex fără interacțiuni de genul nu era mare scofală. De face asta și îi dă și sentimente false face ceva foarte urât. comentează și argintia. Damian se simte relaxat și se uită la ea. Îți place aici ? și ii zâmbește pașnic.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Apr 27, 2021 12:32 am

Sa vezi de drama o sa fie când vine Raven și trebuie sa plece Lolo. și isi da ochiii peste cap. Da. Chiar e frumos. zice și Lolo zâmbind și se linge pe degete de la vata lipicioasa. Ce bine ca am venit.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Apr 27, 2021 12:35 am

Sincer, mai bine îl trimiteam la curve. și ridică din umeri. Ce zici să vedem și focul de artificii? Urmează curând. și ii face semn unde se pregătesc oamenii
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Apr 27, 2021 12:40 am

Mda.. Acum regret ca am propus-o pe Lolo. Rozalia in schimb nu regreta asta, dar știa ca o sa fie o despărțire grea iar, însă vrea și ea sa se bucure de moment asa ca se ridica și îl ia pe Damian de mana. Da. Hai acolo. In paralel, și Raven se uita la el. Sa me punem o dorința de an nou.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Apr 27, 2021 12:47 am

Să fie totul la normal ca înainte. și își pune dorința. În momentul ăla sar și artificiile. Iar spre norocul lui Damian are cel mai neașteptat ajutor. Yo. Cum mai ești? intră instant fără să știe ce se petrece. A venit cu Bakugo ca să ii țină de urât. Blondului nu ii convine dar acceptă situația
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Apr 27, 2021 12:53 am

Dorința lui Lolo in momentul ala, pentru ca nu ii lipsea nimic, era doar sa fie împăcată cu trecutul, prezentul și viitorul ei, pe când Raven își dorește în timp ce sta cu mâinile pe burtă sa aibă o casa liniștită în viitor. Iar când se face ora fix și se trece oficial în anul nou, Lolo și Damian se sărută. Momentul ala e întrerupt la Raven de către Levi și Bakugo și nu apuca sa ii vadă în glob pe cei doi. Cu siguranță nu la fel de bine cum as fi fost acasă. răspunde neutru. I se luase tare de locul ăsta. Dar când îl vede pe Bakugo, se uita lung la el, ca era totuși mai bine sa aibă în preajma un prieten.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Apr 27, 2021 8:36 am

Așa și eu. Dar măcar nu suntem torturați. zice și Bakugo. Damian cu Lolo se sărută cât sunt artificiile. Când se termină rupe sărutul. Ai chef de dans sau de hotel ? și se uită la ea
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 59 of 100 Previous  1 ... 31 ... 58, 59, 60 ... 79 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics