Kanie Mansion
2 posters
Page 58 of 100 • 1 ... 30 ... 57, 58, 59 ... 79 ... 100
Re: Kanie Mansion
Nu contează. Tot e frumos. zice lăsând la o parte negativismul și competiția. Ea nu avea șansa zilnic sa facă asa ceva și o scapă o replica: O sa îmi lipsească astea.
Dede- Admin
Momentele de genul cu super puteri? o întreabă pașnic și merg lent deasupra orașelor.
Ăh, da. zice scurt. Îl ia cu o mana de braț și își pune capul pe umărul lui.
Dede- Admin
Damian simte că Lolo e mai afectuoasă decât de obicei. Suntem deasupra junglei din Africa. Cu binoclul ăsta poți să vezi familia de lei ce stau împreună. și îi dă unul ca să privească.
Fata ia binoclul și se uită și ea. Ce drăguți sunt. Dacă ar fi să mă reîncarnez, aș vrea să fiu un animal într-o parte a lumii care nu e atinsă de civilizație. zice ușor visător.
Dede- Admin
Eu dacă aș fii un animal, aș fii vrut să fiu tot un leu sau un lup. și chicotește. Dar până atunci ne trăim viața... Vrei să le vezi de aproape? și călătoresc normal. Zici că e un vis călătoria lor pe un nor.
Nu. Hai sa nu le deranjam. spune normal și la binoclul jos. Hai sa ne continuam drumul.
Dede- Admin
Iar cei doi călătoresc normal admirând priveliștea. După ceva timp, cei doi ajung în Bejing unde se sărbătorea anul nou. Era atmosfera de sarbatoare cu o multime de oameni, muzica, si cu festivauri si costume locale. Ei aterizeaza in spatele unor cladiri mai libere iar norul zboara spre cer dupa ce se dau jos. Drumul s-a terminat. ii zambeste pasnic si o tine de mana ca sa o ghideze. Iar ca sa inteleaga limba lor, Damian pune o vraja pe amandoi ca sa inteleaga si sa vorbeasca limba mandarina.
Lolo îl strange de mana și zâmbește și ea. Când ajung unde era toată lumea, vad ce frumos era ornat orașul și ce voie buna era.
Dede- Admin
Damian o duce lângă alți oameni să vadă o paradă a orașului. Cu dragoni din carton cu copii în costume tradiționale ce dansează. Akame a terminat iubăreala și trage cu ochiul la Damian. Să nu o faci să aibă iar sentimente pentru tine. Nu uita că o să o doară și pe ea când se termină totul. ii zice rațional. Damian se uită la Lolo și la dispoziția ei. Doar am mers la un festival. comentează și el.
Page 58 of 100 • 1 ... 30 ... 57, 58, 59 ... 79 ... 100