Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 86 of 100 Previous  1 ... 44 ... 85, 86, 87 ... 93 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 86 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Wed May 05, 2021 4:08 pm

Verzulia se freacă la cap și își da seama ca a fost descoperita, asa ca nu comentează. Se ridica în picioare și își desface aripile de înger moștenite. Mersi. zice scurt apoi își ia zborul.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed May 05, 2021 4:11 pm

Kenya o lasa in pace si se uita la Levi. Se lupta amandoi si ii zice si lui Cecilia in gand. Eu mi-am facut datoria si am salvat pe toti cei rapiti. Nu vrei sa ai un ultim cuvant cu Levi? iar brunetul se fereste de atacurile satenului. Fiind slabit acum, nu mai are un arsenal atat de mare si nici viteza vampirilor.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Wed May 05, 2021 4:51 pm

Hope ajunge cu Raven la bruneți iar Shirley o pune pe o canapea și o verifica sa fie bine ea și copiii, moment în care pleacă Cecilia. Se duce pe câmpul de bătaie cu o arma speciala la ea. Era un țăruș blestemat de Shirley ca sufletul celui prins în el sa nu mai renască niciodată. Asta ar aduce pace în sufletele tuturor după câte au pățit. Pune mana pe umărul lui Kenya și ii zâmbește. Mersi. apoi ca întruchiparea diavolului scoate coasa și o întinde spre Levi. Ți-a venit momentul. și mai întâi de toate scoate din pământ morți și umbre în forma de mâini care îl prind pe Levi de picioare și mâini. Apoi se apropie de el cu tarusul ascuns.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed May 05, 2021 4:54 pm

Kenya ia distanta , isi aprinde o tigara si se uita la moment. Levi acum stie ca nu mai are ce sa faca. Copii l-au scapat de sursa de putere si nici altcineva nu mai e in jur ca sa scape. Tsk. Voiam doar sa fac ceea ce e corect. murmura satenul.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed May 05, 2021 5:13 pm

Sa ne omori pe noi, sa ne iei puterile pentru care am luptat și sa ne lași suferind nu e corect. Dacă vrei sa te iei de cineva, ia-te de infractori. Nu de noi ca te-am înșelat eu. spune in timp ce nici măcar nu îl lovește, ca era prea mult efort pentru el. Scoate tarusul și i-l înfige în inimă. Nu te mai iubesc, dar îmi pare rău de sfârșitul asta. și are ochiii puțin in lacrimi, dar o sa ii treacă, ca totul a luat sfârșit acum.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed May 05, 2021 5:18 pm

Iar cand Levi moare, Kenya arunca tigarea in aer. Goodbye, ``Father`` . si cum Levi nu mai are nimic in maneca, este sigilat si mort. Brunetul o lasa pe Cecilia sa se linisteasca, dupa se duce langa ea. E gata. Acum haide inapoi. Trebuie sa imi zica Jimin cum revin la normal si eu. si se intinde lenes. Pentru o combinatie dintre doi agitati, el e chiar foarte linistit.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed May 05, 2021 5:28 pm

Cecilia păstrează tarusul și îl ia pe Kenya de mana, apoi se întorc pe insula. Raven încă era în transa și nu avea noțiunea timpului, dar se întâmplă ceva ciudat... Aude voci de copii care rad și se joaca, și brusc: Trezește-te! Iar atunci Raven deschide ochiii in realitate și se uita confuza împrejur. S-a terminat? L-am învins pe Levi?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed May 05, 2021 5:35 pm

Si cand simte cum Raven revine la normal, brunetul se duce in camera unde era ea. Te-ai trezit. In sfarsit. si zambeste pasnic. Akame era la distanta cu adultii. Si cum revin inapoi la normal, Jimin? Imi convine ca acum nu se mai cearta, dar totusi. la care Jimin. Fie trece timpul, fie isi scoate unul dintre cercei in ureche. Nu e ceva complicat. zice scurt. Deci oricine care are un potential poate sa fie un singur razboinic puternic... si Izaya se gandea si la alte combinatii, nu doar intre baietii astia doi.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed May 05, 2021 6:05 pm

Tu cine ești? întreabă direct și foarte confuza. Energiile lor combinate o induc în eroare și oricum nu își revenise complet.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed May 05, 2021 6:08 pm

Sunt Damian...cu Kaneki. Am folosit tehnica fuziunii a lui Jimin. Urma sa ne spuna cum sa ne separam, dar cand am auzit ca esti bine am venit la tine. si se pune linistit pe un scaun, ca sa stea movalia linistita in pat.Well, e printre putinele dati cand cei doi fac echipa.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 86 of 100 Previous  1 ... 44 ... 85, 86, 87 ... 93 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics