Kanie Mansion
2 posters
Page 10 of 100 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 55 ... 100
Re: Kanie Mansion
Și ce presupune asta? întreabă in timp ce bea un ceai. Terminase de mâncat și se lăsase pe spătar.
Dede- Admin
Ideea era să se aplice legea aia, dar fiind că Damian a distrus sediul central atenția se va îndrepta spre teroriști, nu pe eroi. Să nu mai zic de câte anchete o să fie. și se plânge. Momentan nu am idei. Chestia asta a lui imi întârzie foarte mult planul inițial.
Ii place ce aude și se bucura ca i-a îngreunat treaba. Mna, deci acum trebuie sa te ocupi de imaginea raufacatorilor în ochii guvernului. zice neutru. Era mai putina bătaie de cap dacă nu ma rapeai. și chicoteste.
Dede- Admin
Tot am nevoie de tine aici. O sa vad ce pot face. Eventual direct la guvern. isi zice Levi ce simte acum presiunea timpului. Kaneki s-a separat de Estelle iar copii sunt cu adultii in momentul de fata.
Raven îl lasă in pace cu subiectul, ca e spre binele ei sa nu îl supere pe cel care a rapit-o, nu o chinuie și ii da mâncare. Te duci acum la aia de la guvern? întreabă pașnic.
Dede- Admin
Probabil ca nu. O sa vad mai intai ce imi zice mafia. si se pregateste de plecare. Sper ca mucosul ala sa nu mai imi loveasca aliatii totusi. iar ca sa fie situatia mai tensionata, pisica trage cu ochiul la Levi.
Raven nu își da seama de ce face pisica ei. Ea încă voia sa îl tragă pe băiat de limba. Mafia? Nu e cam evident ce trebuie sa faci? Guvernul sigur da vina pe voi deja.
Dede- Admin
Sau pot sa ii conving ca eroii au făcut asta. răspunde neutru. Doar că imi trebuie dovezi.
Interesul lui Raven era ca Levi sa meargă la locul faptei sau la guvern, asa ca ea continuă pe un ton normal: Camere de filmat de pe străzi? Energia lui Damian? Cu puterile mele poți detecta urme de puteri ale altcuiva, și, dacă îl cunosc, detectarea o sa îți și zica cine a fost. ii da variantă. Dacă mergi la guvern și le zici ca au fost eroii, o sa se supere pe tine. Dacă nu mergi la guvern, o sa creadă ca răufăcătorii au atacat și o sa se răzbune. Pentru mine tot aia e, dar dacă vrei sa îți mai cumperi niște timp, mai bine faci prima variantă.
Dede- Admin
Si de ce m-ai ajuta sa fac asa ceva? intreaba foarte curios si se uita la ea. Intre timp, desi Damian este cu familia, colegii lui asasini au plantat diverse bombe in puncte de interes pentru guvern iar armata le-a descoperit. Ce dracu? Sa pui bombe langa guvern?! comenteaza repede cand aude stirea.
Page 10 of 100 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 55 ... 100