Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 23 of 100 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 61 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 23 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Mon Dec 05, 2022 9:31 pm

Hope umbla acum în mintea lui Estelle şi analiza amintirile şi sentimentele ei. Mda, ăstea şi cu ălea sunt inutile. şi arată cu degetul spre uşile pe care scria anumite sentimente sau amintiri. Nu am voie să ţi le şterg, trebuie să le accepţi şi să devi împăcată cu ele. spune simplu. Estelle o ascultă şi intră pe prima uşă, cu dorinţa de a trece de prima probă. Erau nişte întâmplări de când era mai mică. Cât o aştepta, se mai uită şi la alte uşi, ultima fiind cu amintirea morţii părinţilor ei. Pentru asta trebuie să se antreneze foarte mult...
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Dec 05, 2022 9:36 pm

Damian se ridicase in picioare și se uită la geam. O vede pe Estelle și Hope. Se prinde imediat. Săraca Estelle. Câte face fata asta pentru mine. O să ii fie greu. și deși încă nu e complet vindecat, îl doare in cot de sănătatea lui, aprinde o tigară. O să am grijă de ea. Ea e viața mea de aici. zise calm, pentru el, nu îl mai durea capul, era chiar liniștit.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Mon Dec 05, 2022 9:40 pm

Nu trece mult şi Estelle iese din prima cameră, victorioară, iar uşa dispare. Bun, ai hotărârea necesară. şi zâmbeşte. E un proces ciudat, dar vreau să o fac. Vreau să devin înger. răspunde hotărâtă şi intră şi pe a doua uşă. Hope era încă conştientă de ce se întâmplă în grădină şi în jur şi îl simte pe Damian că s-a trezit. N-are decât să aştepte să termin cu Estelle, hihi.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Dec 05, 2022 9:44 pm

Damian ii aude gândurile lui Hope și zâmbește. Hope-Chan. M-am întors. ii spuse blând și cu caldura, era iar in simțuri. O să stau cu fetița cât timp stai cu Estelle. Că tare îmi e dor de ea. și se duce să se schimbe. Ragnar ia auzit. Se pare că și-a revenit mental. ii zise atât lui Hope, cât și lui…. Raven.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Dec 05, 2022 10:00 pm

Raven îi aude şi se opreşte brusc din a se juca cu copiii. Atunci... bănuiesc că e mai bine dacă nu află că sunt însărcinată cu Kaneki... şi uite că le dă şi lor vestea, dacă tot. Atunci Hope tresare şi zice tare: ŞI MIE CÂND ÎMI SPUNEAI?! totuşi îşi menţine concentrarea pentru antrenamentul cu Estelle. Raven chicoteşte. Abia ce i-am spus lui Kaneki. Urma să aflaţi şi voi şi familia azi. Felicitări! Nu îi spunem lui Damian. Trebuie să stea liniştit o perioadă. Aici va scăpa de griji.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Dec 05, 2022 10:04 pm

Misiunea mea a fost să te fac fericită, Raven. A fost îndeplinită cu succes. Să va trăiască. spuse blând, că da, asta îl tot făcea neliniștit pe Damian și era blocat in timp, să ii caute fericirea. Și cum Raven e in sfârșit fericită, își poate vedea și el in sfârșit de viața lui.
Multumesc că mi-ai salvat fata, apropo.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Dec 05, 2022 10:33 pm

Aproape că îşi dă un facepalm. Ăh, mă bucur că nu te deranjează, DARRR ar fi mai bine dacă nu ai trage cu urechea la orice conversaţie. îl ceartă puţin, nu cu ură. Şi cu plăcere pentru Lenalee. apoi se calmează şi ea. Încă nu a trecut peste faptul că viitorul ei este fără el, probabil pentru că sunt suflete pereche aici şi simt mai intens, dar asta e. Hope se bucură pentru amândoi când îi vede că se înţeleg. Iar Estelle iese din a doua cameră, puţin gânditoare. Hei, scopul e să fii neutră, nu să ai resentimente. Dacă faci aşa, nu o să reuşeşti. şi îi arată hotărâtor cu degetul spre a treia uşă. Estelle în schimb îi zâmbeşte şiret şi chiar râde de ea. Deci te-am păcălit că aveam resentimente. apoi se duce către a treia uşă. Poţi să mă şi cronometrezi. spune încrezătoare şi intră. Văd că nu a renunţat la partea aia malefică a ei... Dar na. Lui Damian îi place asta.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Dec 05, 2022 10:43 pm

Damian se uită in oglindă și când vede că are colți și gheare ca de vampir , mai că ii pică fața. Jimin apare in spatele lui și din instinct se întoarce la el, a primit și asta. Bun veniiit in familieeee. zise blondul. Ăăă, sunt vampir acum? zise cu o față mirată. Ai corp ca de vampir. Când te-am vindecat, genele mele au înlocuit genele tale moarte. De ce crezi că ai acum sânge rece și mintea liniștita? Suntem la fel acum. zise calm. A trebuit să te las aproape de moarte pentru asta totuși. Scuze Vishuu și Raven, dar nu aveam de ales. A început reeducarea lui! zise cu tupeu. Argintiul se strâmbă. Hai nu te mai strâmba și hai la Lenalee. iar aici nu comentează. Așa ca cei doi gemeni se duc in camera fetiței. O ia imediat in brațe Bună fata mea. Tatii a trebuit să bată niște fraieri. Ți-am lipsit? ii zise cu drag și caldura.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Dec 05, 2022 10:49 pm

Vishnu aflase adevarul, dar inca nu ii spusese lui Raven, ca nu avea rost. Lenalee se bucura cand isi vede tatal si sare direct in brațele lui. Papaaa-eroul! In sfârșit ai venit! 
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Dec 05, 2022 10:53 pm

Hehehe. Papa ii bate pe toți. și chicoteste. Jimin se duce lângă ei Poftim Lenalee-Chan , o acadea! și ii da o acadea, in mână. Foarte drăguți sunt gemenii cu îngerașul.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 23 of 100 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 61 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics