Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 24 of 100 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 62 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 24 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Mon Dec 05, 2022 10:55 pm

O acadea din rezerva infinita de acadele a lui Serena, hehe. Fetita o ia in mana ei mica si incearca sa o desfaca dar nu merge, asa ca o intinde catre Damian: Papaaa, ajutor! Si face niste ochii de cățeluș. 
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Dec 05, 2022 10:58 pm

Te salvează Papa. și imediat o desface. Jimin aplauda încet. Uite că te-a salvat! și o mângâie pe cap. Vii și tu cu noi, Serena? Și așa avem masa curând.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Mon Dec 05, 2022 11:01 pm

Iar ea isi pupa tatal pe obraz in semn de multumire si dupa baga acadeaua in gura. Serena apare si ea. Bun venit in familie, Damian. Si zambeste șiret. Planul lui Jimin a functionat.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Dec 05, 2022 11:04 pm

Well, mă așteptam la un moment dat sincer. și chicoteste. Abia aștept să te mușc , Serena. ii zise așa pofticios, cu o atitudine opusă față de cum e acum cu copila lui. După o pupa pe Serena de obraz. Am avut o perioadă agitată. Dacă te-am rănit cu ceva, scuze. zise politicos. Daaar doar de imi dă voie Estelle. Îmi e drag de ea. M-am potolit. Uite ce bine e Damian de când e lângă mine! și chicoteste. Sunt cu copila mea, idiotule. Normal că sunt un drăguț. la el și Serena. E mai calm acum dar răutatea încă o are. Vezi că te bat, bakaaa~ Hai la masă.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Dec 06, 2022 7:21 pm

Serena se uită la el şi chicoteşte. Mă mai gândesc dacă te las. Nimeni nu m-a mai muşcat înafară de Jimin. răspunde şi ea şi merge să o ia pe Lenalee de mânuţă, ca să meargă la bucătărie. Dar fetiţa îşi trage mânuţa. Eu vreau la Papa pe umeri! zice hotărât.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Dec 06, 2022 7:37 pm

Damian o ia pe îngeraș pe umerii lui. Uite că zbori! zise pașnic și o ține de mânuțe. Vezi că eu musc mai rău. zise cu tupeu. Jimin în schimb ii zice lui Vishuu Sunt eu cu ochii pe ăsta. A gresit lui Raven, Kaneki si Estelle de doua ori. Stii că la a treia greșeală il pierzi pe Shiva. Si nu e doar o persoană, sunt fucking trei. era foarte serioasa treaba
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Dec 06, 2022 8:28 pm

Ei i-au greşit lui Damian numai o dată. Dar o să am grijă de Raven şi Kaneki cât pot. spune şi Vishnu. Problema e că între timp aflase nişte chestii despre Kaneki, dar încă nu îi făceau karma negativă aşa că nu le spune şi celorlalţi. Între timp, Hope cu Estelle şi Ragnar decid să facă o pauză de masă aşa că se întâlnesc cu ceilalţi în bucătărie. Te-ai trezit. Cum te simţi? spune Estelle mergând direct la Damian.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Dec 06, 2022 8:31 pm

Damian merge la ea, o îmbrățișează cald, cu capul ei la pieptul lui. Minunat. O să am grijă de tine, Estelle. zise blând. Ca până acum el ii cerea grija ei, acum el e ce oferă asta, like the 1st time
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Dec 06, 2022 8:49 pm

O prinde puţin pe nepregătite şi chiar se miră de gestul lui, dar îl îmbrăţişează şi ea. O să avem amândoi grijă de familia noastră. Lui Hope i se pare foarte drăguţ. Abia aştept să crească şi ai noştri.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Dec 06, 2022 8:57 pm

Nu mai mă doare capul. Simt că mă pot ocupa doar de voi. In sfarsit. și o pupa pe frunte. După toți sunt la masa. Cu Lenalee în mijlocul părinților. Jimin le zâmbește.  Erau adorabili toți trei Să vă trăiască. Poate ii vedem împreună pe toti îngerașii noștrii aici zise asa, cu dragoste pt copiii.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 24 of 100 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 62 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics