Kanie Mansion
2 posters
Page 25 of 100 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 62 ... 100
Re: Kanie Mansion
Să fie în siguranţă e cel mai important. Până învaţă să se apere singuri. spune şi ea şi începe să mănânce. Ai ei erau încă bebeluşi, trebuiau alăptaţi, deci nu îi adusese la masă.
Dede- Admin
Ii bat pe toti si ca papa, si ca unchi! Nu doar Jimin face pe unchiul in duoul asta! zise cu tupeu. Blondul rade.Sa vezi ce lipsa de chef o sa ai dupa ce te iau iar ca sensei. Imi va face placere sa te chinui. zâmbește șiret.
Fetele însă nu intră în polemici, ci mănâncă liniştite. Mult succes. De mâine începeţi antrenamentele serioase, tu cu Jimin, Estelle cu mine.
Dede- Admin
Dar o să dureze. Amândoi o să fiți complet maturi. si chicotește Cu ocazia asta o să arătăm la fel, Damian. iar argintiul doar mănâncă, nu comentează. Mă rog. Sper să nu mă traumatizezi. Estelle are nevoie de mine sănătos mintal.
Fără traume totuşi. S-au făcut destule. spune şi Serena, mai mult neutru, că se săturase.
Dede- Admin
Nah. Nu acum. O să vă traumatizez când o să fiu eu prințesa voastră. Oare să imi iau rochiță? și chicotește în capul lui.Damian va trebui să învețe cum mă bat și să vadă viața lui Shiva. Nu e gen așa complicat. și ridică din umeri.
Şi uite aşa mai trec trei ani. Raven a născut o fetiţă pe care a botezat-o cu Kaneki ''Maze'', bănuind că o să fie semi-zeu şi o să ia din genele lui Lucifer, ceea ce s-a şi adeverit. În momentul de faţă, Sara cu Lyo, Lenalee şi copilul Ceciliei au aproximativ 6 ani, Kasen are 5, copii lui Hope 4 şi Maze 3.
Tot timpul ăsta, Estelle cu Damian s-au antrenat în lumea aceea, Raven cu Kaneki au continuat cu atribuţiile lor atât de zei cât şi de părinţi. Pericolul nu a trecut. Vishnu a continuat să se uite după organizaţia aceea de criminali intergalactici, dar nu l-a mai trimis pe Damian după ei, ca să nu mai păţească ca data trecută.
Tot timpul ăsta, Estelle cu Damian s-au antrenat în lumea aceea, Raven cu Kaneki au continuat cu atribuţiile lor atât de zei cât şi de părinţi. Pericolul nu a trecut. Vishnu a continuat să se uite după organizaţia aceea de criminali intergalactici, dar nu l-a mai trimis pe Damian după ei, ca să nu mai păţească ca data trecută.
Dede- Admin
În timpul ăsta Damian a învățat despre cum se luptă vampirii, având o relație foarte bună cu Estelle neavând probleme. Dar ei doi încă se antrenează. Ragnar încă nu a avut probleme în lumea vampirilor ori cu Hope. Iar Kaneki s-a concentrat doar pe Raven cât și pe copiii. Damian, cam e timpul să re uiti la viața lui Shiva.
Estelle începuse să se împrietenească cu Hope, sau mai degrabă Hope începuse să o accepte, că verzulia a trecut prin mai multe nasoale şi chiar îşi dădea silinţa să facă totul bine. Ai avansat mult. o laudă într-o zi. Serena era cu Damian şi Jimin, îi supraveghea. Ce vrei să facă?
Dede- Admin
O să il doară capul puțin. Dar va trebui să trăiască viața lui Shiva. Va medita doar și va căuta viața lui. spuse simplu Hai mă frate că am avut si eu mintea liniștită trei ani si vrei să mi-o dereglezi iar. zise așa, urâcios. Nu vei avea viziuni. Că e doar o viață. Va trebui să te comporti ca el.
Page 25 of 100 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 62 ... 100