Kanie Mansion
2 posters
Page 27 of 100 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 63 ... 100
Re: Kanie Mansion
Omu se panichează şi scoate tot ce avea în buzunare şi îi întinde, cu capul plecat. Curva aia, dacă o prind, o omor în bătaie! îşi spune în gând. Vishnu însă oftează. Acum trebuie să caut alt prostalău pe care să-l fur. şi se lipeşte cu spatele de peretele tavernei. Era afară din ea, ca să nu se implice în conflict.
Dede- Admin
Shiva ia tot și pleacă cu Jimin. Blondul o vede și ii face semn. Shiva când o vede se duce imediat la ea. Te-ai uitat dragostea mea la cum am căpăcit toti idiotii pentru tine?
Am înţeles că în tavernă voiai să te distrezi, dar noi nu avem nici o legătură. Nu mai e nevoie să glumeşti că mă placi. îi spune neutru. Bineînţeles că nu îl credea. De obicei cine vrea să se culce cu mine îmi întinde bani, nu vorbe. Şi trage şi un ochi la Jimin. Căuta o expresie facială ca să îşi dea seama dacă îşi bat joc de ea sau nu.
Dede- Admin
Ăăă. De glumit eu chiar nu glumesc. Imi placi mult. zise sincer. S-a îndrăgostit de tine. și chicotește.
Dar ea nu se lasă uşor şi începe să râdă. A câta fată sunt de care te îndrăgosteşti? Măcar de luai pe una dintr-o familie bună. Eu nici familie n-am. îi spune şi abia apoi îşi dă seama că nu voia să precizeze detaliul ăla aşa că schimbă repede subiectul: N-am bani la minte, dacă vrei să mă furi. şi pleacă de lângă ei într-un ritm rapid.
Dede- Admin
Mă piș pe ei de bani. Îți dau dacă vrei. și ridică din umeri, dar supărat. Jimin oftează lung.
Ea se opreşte şi îşi dă ochiii peste cap. Cum ziceam, pot face şi eu bani. şi cum trece un bărbat pe lângă ea, îi ia nişte bani dintr-un buzunar, fără să simtă ceva. Ah da, mersi că m-aţi apărat în tavernă. Am uitat să zic.
Dede- Admin
Meh. Data viitoare ii las să te bată. zise sec și o lasă în pace. Jimin nu se bagă. Lasă că ii trece.
Atunci Vishnu le face cu mâna şi pleacă să caute ceva de mâncare. Toată agitaţia asta m-a făcut să nu am timp de masă. se plânge pe drum şi ajunge în piaţa din centrul satului. Auzi la el...Să mă ia de nevastă. îşi spune supărată în gând. E primul om care m-a plăcut înainte să se culce cu mine. Şi nici nu părea că asta vrea.
Dede- Admin
O să o fac să mă vrea! Onii-san, ne facem treaba in jurul fetei asteia. ii zise blondului. Bine amorezule. Dar da-i spatiu. Să se gândească la tine. și uite de unde a început toată nebunia cu manipularea, Jimin.
Page 27 of 100 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 63 ... 100