Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 29 of 100 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 64 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 29 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Wed Dec 07, 2022 1:35 pm

Vishnu a venit la una dintre puţinele ei chestii la care se pricepe şi chiar vrea să se laude: aruncă un măr în faţă şi reuşeşte să tragă o săgeată chiar prin mijlocul mărului, direct în ţintă. Bine, nu vă lăsaţi păcăliţi de asta. Am o ţintă bună, dar nu putere fizică. şi ridică din umeri.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Dec 07, 2022 3:39 pm

Noi doi suntem doua animale. So, de chiar vrei ceva actiune, poti sta cu noi. zise simplu. Te apar eu atunci. zise si Shiva
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Wed Dec 07, 2022 3:46 pm

Cum toată viaţa ei a fost pe cont propriu, se simte bine să fie inclusă, chiar invitată în grupul lor. Sună interesant. Eu creierul şi voi muşchii. şi chicoteşte. Mai vedem, dacă ne înţelegem. şi lasă arcul jos şi se întoarce cu faţa la ei.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Dec 07, 2022 3:51 pm

Noi cam trebuie să plecăm. Ne vedem mâine tot aici? întreabă calm.Tii bat eu pe toți , Vishuu.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Dec 07, 2022 3:57 pm

Fata râde de Shiva. Chiar e amuzant omul. Am înţeles, Shiva. Deocamdată nu am pe nimeni pe care să-l baţi. răspunde calm. Atunci ne vedem mâine aici. şi se uită şi la Jimin, apoi le face cu mâna şi pleacă. Să văd unde dorm seara asta.. Mai erau câteva ore până se lăsa seara şi ea merge să se plimbe prin sat.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Dec 07, 2022 4:57 pm

Gemenii în schimb au o trăsură în care călătoresc și dorm. Erau undeva în sat unde nu era gălăgie. Nu plănuise nimic
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Dec 07, 2022 5:18 pm

Vishnu merge undeva să mănânce o masă caldă. Dar problemele nu se opresc aici. Acelaşi boier care şi-a luat bătaie cu băieţii lui, a venit cu alţii mai puternici să îi caute pe cei trei. Iar unul dintre ei o zăreşte pe Vishnu în tavernă când aproape termină de mâncat şi dau toţi buzna înauntru. Ea e! Fata se sperie şi se ridică repede de la masă. Pe bune? Iar? Ei stăteau în uşă, deci nu are decât să deschidă un geam şi să sară pe el, dar unul dintre tipi o prinde de picior şi o trage înauntru şi o dă cu capul de perete. Hei, fără bătaie în local! Ieşiţi afară! spune tipul de la bar. Nu, te rog, nu îi lăsa să mă ia! zice fata foarte speriată. Dar boieru cu băieţii lui o trag pe Vishnu de păr afară şi o aruncă pe pământ. Dacă bani nu ai, o să plăteşti cu bătaia! şi zâmbeşte malefic. For the drama, afară începe să plouă, iar ea se uită la ei speriată, că nu era nimeni care să o salveze. Ajutor! Vă rog! începe să strige, doar că din tavernă nu ieşea nimeni de frica lor. Cei doi băieţi încep să o bată bine de tot, o calcă în picioare, îi dau şuturi în burtă şi râd de ea. Asta merită o curvă hoaţă. spune boierul care stătea cu mâinile în sân şi se uita satisfăcut. Unul dintre ei o trage de păr, o ridică şi îi mai dă un genunchi în burtă puternic, moment în care fata ţipă şi scuipă sânge. Când îi dă drumul, cade leşinată într-o baltă. Ne-am făcut treaba. Hai să plecăm. O să primiţi o plată pe măsură pentru asta, băieţi. şi aşa cei trei se cară de acolo.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Dec 07, 2022 5:23 pm

Doar că Shiva, ii aude pe toți ca era aproape. Il ia pe Jimin și ca două animale sălbatice nu numai ca ii ia la bătaie, le taie brațele și le dau palme cu ele. Le taie capetele și le pun sus unde sunt steagurile. Avertizare pentru toti ce mai pun mana pe nevastă-mea. strigă tare cu tupeu
Gemenii astfel se duc la Vishuu ca să o ridice. Ce animale, sa ataci o fata singură. Le-am facut capetele steaguri. Asa se potolesc.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Dec 07, 2022 5:29 pm

Iar Vishnu, ca o simplă fată, umană, fără puteri, avea vânătăi pe tot corpul, o rană nasoală la frunte când au dat-o cu capul de perete şi puţin sânge la gură. Toate ţipetele celor trei chinuiţi o trezesc din leşin, iar când Jimin cu Shiva o ajută să se ridice, ea îl ia imediat pe Shiva în braţe. Tremura foarte tare.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Dec 07, 2022 5:32 pm

Shiva o ridica in bratele lui imediat. Te ducem la spital. zise simplu și merge în căruță lui, o ține în brațele lui și Jimin conduce.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 29 of 100 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 64 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics