Kanie Mansion
2 posters
Page 4 of 100 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 52 ... 100
Re: Kanie Mansion
Vishnu iese de la duş după ceva vreme, parcă revigorată. Deocamdată nu bănuia nimic. Se uită şi ea în oglindă, îşi piaptănă părul şi se asigură că e pregătită pentru întâlnirea iar cu Shiva. Serena oftează: Mda, mi se pare naşpa. Dar aia e.
Dede- Admin
Jimin da din umeri. În camera lui Vishuu apare, Shiva M-am intoooors. strigă cu tupeu și sare sa o sărute.
Shiva-kun ~ spune şi îl strânge puternic în braţe, de drag, apoi îl sărută şi ea. Apoi comportamentul i se schimbă la 180 de grade: Dacă mă mai laşi vreodată pe mâna lui Damian, vă bat pe amândoi. şi îl înţeapă în gât cu o unghie în timp ce îl privea în ochii.
Dede- Admin
Eh. Știi că ii eram datori. și râde Daar acum nu te mai dau și te voi vrea mai des. și o sărută pofticios.
Am simţit eu că e ceva schimbat la tine. Ai karma mai bună. şi se uită suspicios. Iar ca lucrurile să fie corecte, îi atinge fruntea şi trimite semnale la conştiinţa lui Damian ca să aibă o dorinţă foarte mare de a face dreptate între ei. Hmm, mă vrei mai des... spune apoi, deja excitându-se de la el.
Dede- Admin
La cei doi se alătură şi Jimin cu Serena. Cele două fete se dezbracă şi încep să se sărute şi să se pipăie pentru plăcerea băieţilor, apoi se desfăşoară foursome-ul, până dimineaţa târziu. Era deja ora 8:00 şi cei patru stăteau doar să se relaxeze. Vishnu îl ţine pe Shiva cu capul pe sânii ei şi se joacă în părul lui, în timp ce Serena dormea pisiceşte între Vishnu şi Jimin. O să trebuiască să plec. Cred că e deja treaz Kaneki.
Dede- Admin
Va trebui să merg si eu. Damian vrea la Estelle. și oftează lung. Jimin trage cu ochiul în schimb.
Serena se trezeşte când îi simte pe cei doi că se ridică. Abia aştept să te revăd. spune cu drag şi îl sărută pe Shiva, apoi e prima care pleacă. Revine Raven şi merge în dormitorul ei cu Kaneki să vadă ce face. Estelle era pe planeta lor, jucându-se cu copila.
Dede- Admin
Damian ajunge acasă, în baie, făcea un duș ca să își calmeze mintea. E ceva cu Damian.... zise blondul, îl simte imediat.
Page 4 of 100 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 52 ... 100