Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 45 of 100 Previous  1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 72 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 45 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Thu Dec 08, 2022 11:29 pm

Începuse şi ea să se ameţească cu vin şi să roşească în obraji, atât de la căldură cât şi de la alcool. Nu sunteţi aşa de răi pe cât credeam. Chiar începe să îmi placă de voi. zice şi ea, acum că e atmosfera bună. Şi lui Vishnu i se face foarte cald. Am nevoie de o gură de aer proaspăt. Mă duc afară. îi zice lui Shiva la ureche şi vrea să plece către ieşirea din tavernă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Dec 08, 2022 11:55 pm

Hehehe. Bun venit in club. zise blondul amețit și el de la efort și alcool. Shiva în schimb se duce la bar. O lasă pe Vishuu singură dar e cu ochii pe ea. Daar nu face scandal. Iti place stilul nostru de viață, este?
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Fri Dec 09, 2022 12:01 am

Aici nu o prea nimereşte pe Serena, că ea e obişnuită cu o casă stabilă, curăţenie, să aibă multe lucruri, dar răspunde totuşi: Într-un fel da. Sunteţi liberi, trăiţi mereu chestii interesante.. îi răspunde sincer. Dar pentru mine e totul nou. şi îşi pune coatele pe masă şi bărbia în palme. Vishnu iese afară să se mai răcorească. Se sprijină cu spatele de peretele tavernei şi îşi trage sufletul.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Dec 09, 2022 12:07 am

Adevărul e că toți au nevoie de un timp singuri gen. Așa că Shiva o lasă în pace. Blondul o cam înțelege, e empatic el asa de fel. Asta sa stii ca e partea frumoasa. Ca in rest, e fuga si bataie. De vrei să ramai dupa zilele astea, nu e o problema. zise pașnic ca să o liniștească.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Dec 09, 2022 12:12 am

Fata dă din cap şi după simte cum o ia somnul, că a obosit-o tare dansul şi toată ziua de azi. Vishnu nu băuse aproape deloc, deci îşi revine şi merge la cei doi blonzi amorezi. Ţi-o răpesc pe Serena să mergem să luăm haine. Voi vă ocupaţi de căruţe cum am zis? Că da, masa era gata şi de dans li se luase.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Dec 09, 2022 12:14 am

Mergem acum. cum Shiva nu a băut, el se ocupa de frasu până își revine. Astfel cei doi pleacă împreună spre târg. Cum Jimin e băut, Shiva se va ocupa de negocieri.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Dec 09, 2022 12:16 am

Vishnu o ia pe Serena, dar vede că e prea ameţită pentru conversaţii deep, aşa că doar intră în primul magazin de haine şi îi alege mai multe haine de probat, plus câteva pentru ea. O împinge pe Serena într-o cabină şi îi şopteşte: Dacă îţi plac nişte haine, pune-le pe tine şi după fugi. zice şmechereşte. La fel plănuia şi ea, că doar nu o să dea bani pe haine hellooo. Blonda o ascultă şi intră în cabină să probeze mai multe chestii.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Dec 09, 2022 12:21 am

Shiva fiind forțat de frasu beat să fie ăla rationalul, se duce la târg și este abordat de mai multe persoane. Jimin doar stă și se uită în caz de e scandal. Dar e totul pașnic. Doar atat iti dau. la care Shiva E pachetul complet. Da-mi dublu si pe lângă căruță, ramai si in viață. zise cu tupeu dar și cu o față foarte urâtă. Boierul fiind intimidat, acceptă mai mult de frică că a băgat Shiva spaima în el. A luat cam 15 mii de monede de aur. Acceptabil.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Dec 09, 2022 12:27 am

Serena găseşte nişte haine care îi plac, doar că i se pare ciudat să fugă cu ele. Iese din cabină, să o aştepte pe Vishnu. Fata găsise şi ea mai multe haine mişto. Eşti gata? o întreabă în şoaptă, dar vede că nu e prea încrezătoare. Nu pot s-o fac. şi dă negativ din cap. Iar asta o cam deranjează pe Vishnu. Ia cu un braţ hainele alese de ea şi Serena şi cu cealaltă mână o trage pe Serena şi fuge repede din magazin. Serena se sperie, dar acum nu mai e cale de întoarcere şi începe şi ea să fugă lângă Vishnu cât poate de tare. Vânzătoarele de acolo ies din magazin şi strigă: Hoaţele! Opriţi hoaţele! Vishnu evită toate persoanele din cale, iar Serena îşi face ghearele de pisică şi zgârie pe toţi care îi vin în drum. Fir-ai tu, Vishnu! Mai bine nu mai intram în magazin! strigă la ea în timp ce încă aleargă. E adevărat. Trebuia să te las goală în faţa lui Shiva. răspunde cu tupeu şi o trage după ea spre marginea satului. Ne vom ascunde undeva, că dacă mergem după băieţi suntem prea evidente.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Dec 09, 2022 12:35 am

Cum a luat banii, Shiva îl trage pe Jimin ca să ia acum un al doilea cal plus o căruță nouă unde pot dormii toți patru. 20 de mii. la care Shiva 5 mii maxim. Suntem două matahale dintre care unul e beat. De vrei să nu facem scandal,
facem ca mine.
și da, baga șantaj la maxim. Așa că nu are ce face și băieții iau noua achiziție.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 45 of 100 Previous  1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 72 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics