Kanie Mansion
2 posters
Page 43 of 100 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 71 ... 100
Re: Kanie Mansion
Doar ca fetele nu inteleg faza si se uita una la alta. La ce se refera sa nu fie deranjat? Din băut? Intreaba Serena pe Shiva.
Dede- Admin
De e baut si e scandal face mai rau ca mine. So o să fiu eu acum ăla rationalul. Nu vrea nimeni să ne vadă când facem pe nebunii în același timp. și cam e true. Că gemenii funcționează pe energii opuse. De Jimin vrea sa fie mai nebun, Shiva cam e forțat sa fie opus cumva.
Hai să ne distrăm~~ zise energic și mai nebun asa.
Hai să ne distrăm~~ zise energic și mai nebun asa.
Ah, e de inteles. Ti-a pazit curul de cand te stiu. Se baga si Vishnu si chicoteste. La ei vine o ospatarita roscata, cu forme si frumoasa la fața. Ce sa va aduc de mancare? Ii intreaba politicos. Fetele isi iau niste carne de vita cu o garnitură.
Dede- Admin
Și... a început iadul. și își dă facepalm. Pe tine te vreau drăguță. Ești o dulceață de fată. și da , ofc ca și Jimin are texte dastea. Meanwhile se apropie cineva spre ospătăriță iar blondul îl ia de mână și il aruncă de iese pe geam Ia shhh. Fără scandal că vă căpăcesc pe fiecare. zise tare stand pe o alta masa.
Roșcata a mai avut de-a face cu betivi ca Jimin si stie sa-i vrajeasca, din fericire: Nu-i baga in seamă. Nu imi face nimeri nimic aici. Hai da-te jos de pe masa. Si ii intinde mana, cu un zambet cald. Ca tot era mai sus decat ea, ij vedea mai bine si decolteul. Serena nu stie cum sa reactioneze, asa ca tace. Ce repede s-a îmbătat.. rade si Vishnu de el. Ba chiar i se parea drăguț.
Dede- Admin
Jimin mai că sărea pe ea la cum avea decolteul. Daaar cum grupul ate doua fete și Shiva a fost mustrat urat la dastea, nu are ce face decât să tragă aer în piept și să revină la normal. Astfel că se dă jos fără să comenteze. Daaar cum Jimin e calm, unii din amicii ăluia bătut sare la Jimin dar Shiva e acum ce ii aruncă pe geam VĂ MANANC! e un moment de face palm total.
Vishnu isi da ochiii peste cap si se ridica de la masa sa ii opreasca. Ori mancam fara sa va bateți, ori plecam pe stomacul gol. Ii cearta pe cei doi. Roscata aia inca era acolo, ca sa ia comanda, dar i s-a parut ciudat ca blondul a pierdut brusc interesul in ea.
Dede- Admin
Carne de vita si un vin te rog. zise blondul mai sec asa. Si eu la fel. Scuzați-ne. zise scurt mai mult din cauza fetelor.
Oki doki. le spune şi dă să plece, dar sare şi Serena să spună: Încă un vin. Apoi fata dă din cap şi pleacă. Şi-a pus şi blonda ambiţia să bea, dacă tot. Atunci rămân eu trează dintre toţi. şi se uită şi la Shiva, că sigur voia şi el să bea cu fratele lui.
Dede- Admin
Eu am grijă de Jimin, tu de Serena. zise scurt. Jimin iar era energic. Hai să dansăm,
Serenaaa~~ și o ia de mâini, pașnic totuși. Shiva chicotește. Cam trebuie 2 treji când vine vorba de animalele astea.
Serenaaa~~ și o ia de mâini, pașnic totuși. Shiva chicotește. Cam trebuie 2 treji când vine vorba de animalele astea.
Page 43 of 100 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 71 ... 100