Kanie Mansion
2 posters
Page 46 of 100 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 73 ... 100
Re: Kanie Mansion
Iar fetele se ascund la marginea satului, unde începe pădurea. Serena are stamina de la faptul că e o pisică, dar Vishnu e cam obosită. Momentul perfect ca Serena să se enerveze şi să se ia la ceartă. Dacă ţi-am zis că nu pot s-o fac, de ce insişti? Să furi tu şi să le ai pe conştiinţă pe femeile ălea. Nu mă mai implica pe mine niciodată! şi începe să se dezbrace până la lenjeria intimă. Urăsc stilul ăsta de viaţă! Acum că e beată, e şi mai irascibilă. Dar Vishnu aruncă toate hainele pe jos şi o împinge instant cu braţul de un copac şi o strânge de gât. Ascultă aici, prinţeso, eu nu am fost crescută nici 1% pe cât de bine ai fost tu crescută. Aşa că nu-mi pui tu ce să aleg şi ce nu. Nu îţi convine să furi? Marş acasă! şi se uită urât în ochiii ei. Serena scoate ghearele la ea, dar Vishnu o aruncă în alt copac. Ce faci cu ghearele alea când tu nu ştii cum se bat oamenii în realitate?! strigă la ea şi îşi dă şi ea bluza jos. Atunci blonda îi vede toate vânătăile şi se opreşte brusc. Ce--? Da, asta am păţit-o de la cei bogaţi ca tine, acum o zi. spune cu scârbă. Serena înghite în sec şi nu mai spune nimic. Acum realizează şi ea că viaţa lor nu e numai ''îmi bat joc de bogătaşi că îi fur'', ci e destul de grea şi dark. Iar cu ocazia asta s-a descărcat şi Vishnu. În momentul de faţă Vishnu era în sutien şi pantaloni în picioare, Serena doar în sutien şi chiloţi în fund lângă un copac.
Dede- Admin
Shiva la pus pe fratesu la somn în noua căruță că era beat. Se plimbă cu noua achiziție până le vede pe fete. Strigă tare HAIDE MĂ VISHUU MĂ INSELI CU FETE? PAI SE POATE? strigă cu tupeu. Stilul lui Shiva.
Ambele fete tresar când îl aud pe Shiva, iar Vishnu îşi dă un facepalm. Serena se grăbeşte să îşi ia hainele pe ea, să nu fie văzută aşa, şi se îmbracă şi Vishnu înapoi cu bluza. Cum adică te înşel? Păi m-ai cerut mai întâi, ca să fiu a ta? răspunde şi ea cu tupeu în timp ce ia bluza pe ea şi după se apleacă să ia şi restul de haine de pe jos. Bine că nu se murdăriseră în noroi, apă sau ceva.
Dede- Admin
SHHHH. NU STRICA SURPRIZA. zise cu tupeu iar. După se duce la ele. Hehehe. Uite noua achiziție. se da jos și zâmbește mândru.
Abia atunci se uită şi ea atentă la căruţă. Aa, ce mare e ~ spune fericită, fără să realizeze că sună dubios. Bună treabă. şi îl bate pe umăr. Serena vine şi ea lângă ei, dar nu zice nimic. Alcoolul ăla şi bătaia cu Vishnu o fac să nu se simtă bine. E ok dacă merg şi eu să dorm? Am băut prea mult.
Dede- Admin
Ca să nu existe discutii, are paturi supra etajate. Voi fetele o să stati sus. De e rost de bataie, eu cu Jimin plecam de jos. zise simplu. La care ii zice lui Vishuu la ureche Cred că te-ai gandit la fel azi dimineață. zise șiret, când la văzut ea dezbrăcat gen.
Serena înţelege şi intră în căsuţă, doar că era ameţită şi obosită aşa că se gândeşte Care a zis că e patul în care trebuie să merg? Ăăă, las că merge şi aşa.. şi se pune în patul lui Jimin, în forma de pisică, la pieptul lui şi adoarme instant. Vishnu, încă afară cu Shiva, roşeşte puţin şi îi dă un pumn în umăr. Dacă te lauzi prea mult, se duce tot farmecul. îl ceartă repede.
Dede- Admin
Și cum blonzii sunt la somn, Shiva o prinde de talie și o lipește de copac. Ei, atunci ce ar fii să nu mai vorbim și să avem ceva actiune? zise cu tupeu, daar nu insistă prea mult totuși.
Fata e surprinsă şi inima ei începe să bată tare. Fuck! Ce răspund? Chiar vreau asta? Parcă da.. DAR îl ştiu de două zile, e prea devreme..De fapt nu ştiu aproape nimic despre el. îşi spune în gând, clar confuză. În realitate se uita în ochiii lui şi se muşcă de buză. Vishnu! Opreşte-te că după o să vrei să-l săruţi şi automat asta duce la sex!! continuă, vrând să se trezească la normal doar că.. Dar m-a vrăjit din prima..Aghh. Şi cum în capul ei e nebunie, pofta carnală învinge judecata şi îl sărută pe buze.
Dede- Admin
Shiva o sărută pe buze pasional și o strânge de fund. Se împinge în ea putin si o mușcă de buză după. Da, avea chef de acțiune.
Page 46 of 100 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 73 ... 100