Kanie Mansion
2 posters
Page 56 of 100 • 1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 78 ... 100
Re: Kanie Mansion
Blonda dă aprobator din cap şi merg la taraba aceea de tras cu arcul. Ia un arc în mână şi o săgeată în cealaltă. Ok, cum le poziţionez? şi se uită la Jimin.
Dede- Admin
Jimin fiind un adevărat smecher și gentleman , se pune în spatele ei și ii mută mâinile ca să țină bine de săgeată și arc. Cam trebuie să tii asa, dar sa nu tremuri. ii zice la ureche.
Asta o face automat să aibă pielea de găină. Fir-ai tu, Jimin! spune în gând, şi în realitate: Da, mersi. mai scurt aşa. Apoi trage tare de săgeată şi îi dă drumul. Săgeata zboară în faţă dar nu loveşte ţinta. Ghinionul începătorului.
Dede- Admin
Acum e lipit de spatele ei și ii tine mâinile mai bine ca să nu se mai miște. Cam forțat dar e spre binele ei.Din nou. zise puțin mai autoritar.
Pe bune? Simte şi ea schimbarea lui comportamentală, dar nu se plânge. Ia altă săgeată şi stă cum o pune Jimin, apoi trage. De asta asta, nimereşte pe marginea ţintei. Offf. răsuflă lung.
Dede- Admin
Din nou, Serena. zise la fel, ii pune mâinile altfel ca să stea mai fixă. Că da, e treaba serioasă, așa că trebuie să fie așa.
Serena înghite în sec şi mai ia o săgeată. Omul care era paznic acolo chiar se uită puţin ciudat la ei. Aghh, simt efectiv în aer cum e o tensiune între mine şi el. Sau e doar din cauza mea.. se plânge în gând şi se poziţionează fix, cum o pune el, apoi trage iar şi, din fericire, săgeata se opreşte foarte aproape de mijlocul ţintei, aproape de cercul roşu. Ah, uite! şi i se mai ridică moralul.
Dede- Admin
Jimin ii zâmbește și se departeaza de blondă. Bun, acum poti să încerci si singură. la care el, șmecheras Sau vrei să te mai tin eu? ii zâmbește șiret
Nu! răspunde repede, la panică, apoi inspiră adânc şi se calmează. Mai ia o săgeată, dar câteva secunde are un blocaj: Ce proastă sunt. Eram ocupată cu faptul că e autoritar că nu am băgat de seamă cum îmi punea mâinile. şi aproape că-i vine să îşi dea un facepalm. Darrrr norocul face că lângă ei vin doi băieţi tineri şi bine făcuţi care se pricep. Aceştia încep să tragă cu arcul direct în ţintă. Serena trage cu ochiul la ei şi ia o poziţie asemănătoare, şi reuşeşte şi ea să tragă săgeata aia aproape de ultima săgeată pe care o trăsese.
Dede- Admin
Bun. De mai ai câteva tinte de genul o să mărim dificultatea. zise deja îl rolul lui de Sensei, hehe. De merge treaba repede, mergem la bar! c să aibă și o recompensa
Page 56 of 100 • 1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 78 ... 100