Kanie Mansion
2 posters
Page 84 of 100 • 1 ... 43 ... 83, 84, 85 ... 92 ... 100
Re: Kanie Mansion
Blonda fiind relaxată, stă cu capul pe umărul lui Jimin şi zâmbeşte. Păi noroc cu voi că aţi fost primitori şi drăguţi cu mine. apoi îl ia de mână pe băiat. Şi chiar începe să-mi placă viaţa asta. E mult mai incitantă şi interesantă decât ce aveam înainte. Vishnu stă sprijinită cu spatele de un copac. Şi eu încep să ţin la voi trei. spune adevărul, că până acum nu a mai aparţinut nimănui şi în sfârşit simte cum e.
Dede- Admin
Adevarul e ca suntem un grup frumos și divers. și chicoteste. O strânge de mâna pe blonda iar cu mâna liberă îl prinde de par și îl smotoceste pe frasu Era plictisitor fără nebunul de Shiva in grup. zise așa pașnic. Shiva ii da mâna la o parte Nu fii atât de sentimental ma!
Da, haideţi totuşi că nu au trecut 10 ani de prietenie şi acum ne despărţim sau ceva. şi chicoteşte şi ea. Dar da, Jimin avea dreptate. Fără Shiva erau cu siguranţă mai serioşi şi cuminţi toţi. Eu chiar vă iubesc. spune blonda şi răsuflă acum că a spus-o şi pe asta. Nu am cunoscut pe nimeni ca voi până acum. Nu regret nici o secundă că am fugit de acasă.
Dede- Admin
Toți sunteți ok. Dar nu uitați că la greu cam fiecare e pentru el. Trebuie toți să fim puternici ca să ne putem apăra și singuri. zise rațiunea din el, dar Jimin ii da dreptate. Ne antrenam mai încolo, pe amiaza.
Ne trebuie sinergie unul cu altul. spune Vishnu mai serioasă puţin şi începe să mănânce un măr. Serena se întinde pe iarbă şi se uită la cer în timp ce soarele îi bătea în faţă. Nu îmi fac griji.
Dede- Admin
Asta se face in timp. zise scurt. Sper că o să avem parte de timpul ăla. și se ridica in picioare. Aveți chef de o misiune zilele astea?
Ai vreun tip de misiune în cap? îl întreabă puţin curioasă. Ea nu avea neapărat chef de misiuni, dar acum depinde ce trebuie să facă, că poate îi vine cheful.
Dede- Admin
Am chef de chestii ușoare o perioada. Ma gândeam sa mai vânam niște pisici. și chicoteste. Shiva ii da un pumn in cap. Sper ca e vorba de pisici normale , Jimin.
Fără pisici! spune şi Serena repede şi se încruntă la el. Bineînţeles că nu aveau cum să fie multe persoane pe planetă cu gena asta ciudată, dar totuşi nu ştii niciodată. Şi uite cum stăteau ei la glume pe acolo, mercenarii ăia 12 îi găsesc şi îi înconjoară brusc. Aveau în mâini nişte pistoale şi la curele cuţite. Am venit după Serena şi recompensa pentru ea. spune unul pe un ton hotărât.
Dede- Admin
Well, e o situație ciudata. Jimin era nervos , încruntat și ii venea sa sara la bătaie. Dar Shiva când vede ca sunt depășiți numeric , fără arme iar fetele sunt cu ei, e forțat sa fie rațional. Si cum aveți de gând sa faceți asta? zise neutru.
Page 84 of 100 • 1 ... 43 ... 83, 84, 85 ... 92 ... 100