Kanie Mansion
2 posters
Page 34 of 100 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 67 ... 100
Re: Kanie Mansion
Se pare ca cei doi adulti gandeau la fel. Michelle observa asta dar il strange pe Alexander de mana si merg inauntru. Buna dimineata.
Dede- Admin
Bună, facem bine. îi răspunde politicos. Ce ziceți să luați micul de jun cu noi? îi întreba prietenos.
Michelle oricum trebuia sa manance cu ei, dar Alexander putea sa aleaga. Oricum intra in casa si Shirley care proaspat se trezise, cotrobaia pe acolo intr-o rochita mica, aceea pe care o purtase dupa ce a fost salvata de la Joker si cand il vede pe argintiu, preferatul ei, de mana cu nepoata sa, crede ca e de la somn si casca lung, frecandu-si ochii.
Dede- Admin
Iar Kazuya avea un mic plan, ceva legat de chestiuni de tată. Și cum Izaya s-a făcut în puști pt a afla dacă relația copilei sale e în regulă sau nu( bine, ia și dat un coșmar , dar asta e partea a treia) , Kazuya nu se va ascude. O să fie direct, trec pe lângă Shirley și o salută scurt, după care îl duce într-o cameră. Intră printr-o intrare secretă la un subsol plin de fete tinere și foarte dotate. Alexander totuși nu are o reacție. Și da, erau îmbrăcate ...în bikinii. De ce? Că îi e lene uneori să meargă departe pt a face haine așa că se folosește de ele. Și doi, în alte dăți le ,, închiriază ,, la alții pt bani și diverse favoruri.Așa. Deci Kazuya se așează pe scaun, la masă, la fel și Alexander. Îți dau câte fete vrei tu. Sunt toate foarte dotate și experte în sex. îi spune serios, în timp ce începe să fumeze o țigară. De ce? Pentru că nu vreau să umblii cu fica mea. Ea e o fetiță mică , inocentă și gingașă. Nu te pot lăsa să o strici. În plus, nu a moștenit corpul mamei ei și nici genială nu e. De ce ai alege să te complici cu una dinasta? comenta Kazuya ce începe să bea un mic shot de wiskei , și îi dă și lui. Alexander e tăcut. Dar Kazuya face altceva, le cheamă pe unele fete la el, le trage puternic de sutiene să fie în sâni goi. Kazuya-sama... spune una deja ce se excită și își freacă sânii de mâna argintiului. Argintiul le împinge, se ridică în picioare și dă un pumn în masă. Ști foarte bine că nu sunt un copil căruia îi pasă doar de sex , de țâțe sau de cur. Sunt un soldat, vreau să îmi fac o familie și îmi place mult de fica ta. Fie că vrei sau nu. Dar ce zici de bani? Nu i-ai vrea? și scoate o servietă plină cu o mică avere în dolari. Ce face Alexander? Scuipă pe servietă. Mă piș pe banii tăi. Doar pe Michelle o vreau. spune hotărât. Kazuya zâmbește în sinea lui și se ridică de la masă. Pe mine m-ai convins. Îți mai rămâne Jannette. iar Kazuya pleacă cu Alexander de acolo. Argintiul e tăcut și fuge rapid la Michelle în bucătărie. Kazuya se duce la Jannette și îi șoptește: Am încercat să îl cumpăr cu bani și cu modelele mele. Nu le vrea. Pe mine ma convins că nu e un tip rău.. și după se pune la masă. Izaya încă dormea, la fel și Inaho cu Levi. Da, restul băieților din familie sunt leneși dimineața asta.
Ce minte bolnava, malefica, sa tii niste modele inchise la subsol pentru asa ceva, chit ca erau libere, dar stateau acolo pentru asa ceva... In fine. Shirley isi da seama ca era total treaza si nu visa iar Alexander chiar se combinase cu nepoata ei, asa ca decide si ea sa isi faca de lucru in bucatarie cat mancau ceilalti. Facea o cafea, aranja pe blat, alea alea. Michelle observa ca cei doi barbati erau bine si se gandea sa a mers ok si conversatia. Iar Jannette inca era nehotarata in privinta lui. Voia sa vada cum se comporta. Bucatarul le pregatise portiile si le pune pe masa.
Dede- Admin
Ochelaristul mănâncă liniștit, iar argintiul stă lângă Michelle și mănâncă. Dar își taie o bucată din porție Dacă mai poți , ia și asta, să crești mare. îi spune cu blândețe . Nu voia să o facă cât o vacă lol, doar să fie sigur că e sătulă după masă.
Nu mai vreau, mersi. ii spune incet dupa ce termina si ea de mancat.
Dede- Admin
Ok. îi răspunde calm și duce farfuriile la spălat. Kazuya nu zicea nimic, o lăsa pe Jannette.
Deci, Alexander, spune-mi despre familia ta.. De ce fel e, unde lucreaza.. zice Jannette axandu-se pe aspectele astea. Michelle tuseste obligatoriu, adica cu intentie si apleaca capul.
Dede- Admin
Tata e general în armată și mama este profesoară universitară în Italia. Nu mă văd cu ei des. îi răspunde calm și clar la întrebare, cu fața la ea.
Page 34 of 100 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 67 ... 100