Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 35 of 100 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 67 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 35 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Fri Apr 01, 2016 7:41 pm

Şi ce predă mama ta? Tu de ce nu eşti în Italia cu ea? Argintia deja se simte incomodă şi îi venea să îl ia pe Alexander de acolo. Pe ea nu o interesau detaliile ăstea. Ea voia doar să fie iubită de el.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Apr 01, 2016 8:27 pm

Ea predă istorie și filozofie. Nu sunt cu ea pentru că am serviciul și prietenii aici. îi răspunde la fel, nu era prima oară când e luat la un interiogatoriu.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Fri Apr 01, 2016 8:35 pm

Şi ce vârstă ai? Nu pari cu prea mult peste fiica mea. Studii superioare, adică facultate, ai terminată? îl întreabă mai intrigată, căutându-i punctele slabe. Se pune cu coatele pe masă şi bea din ceaşca de ceai. Shirley era şi ea curioasă, dar chicotea şi bea tot nişte ceai, undeva, în picioare, mai în spate, prefăcându-se că citeşte dintr-o carte de bucate când ea defapt asculta conversaţia. Hoaţă mică.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Apr 01, 2016 8:40 pm

Am 22 de ani. Fac facultatea de istorie, anul 1. Dar doar ca hobby, eu lucrez ca soldat și mercenar, se plătește mai bine decât orice job de facultate. îi zice mai plictisit, spera să se termine odată.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Apr 01, 2016 9:04 pm

Anul I? Adică ai stat pe tuşă câţiva ani...Şi crezi că ce faci tu acum o să te întreţină pe viitor? Ce pensie o să ai? Shirley deja se amuza, dar doar în capul ei. În realitate era tăcută. Ah, dacă era al meu, nu aveam nici o întrebare de genul. Dar fiecare cu pretenţiile ei.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Apr 01, 2016 9:11 pm

Iar Alexander începe să râdă ușor Știți ce pensie ia un militar? Cu mult peste majoritatea populației.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Apr 01, 2016 9:52 pm

Jannette ridică o sprânceană, neimpresionată de băiat. Ba chiar i se părea îngâmfat. Şi dacă eşti militar, nu o să fii mult timp plecat? Adică o să îmi laşi fata singură? Iar Shirley se muşcă de buză. Îl ţin eu ocupat dacă insistă. Noroc că era cu spatele la ei şi termină ceaiul iar cafeaua e gata însfârşit şi bea şi d-aia, numai să mai lungeastă timpul de stat în bucătărie.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Apr 01, 2016 10:06 pm

Soldații fac schimburi. Dar cum nu e război, mai mult stau pe aici. și ridică din umeri. Și ca să o întârâte așa subtil, se pune în fața lui Michelle, în genunchi. Avea inel de diamant strălucitor, ca părul ei. Michelle, vrei să fi soția mea? o întreba cu emoție. Curajos puști. și chicotește Kazuya.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Apr 01, 2016 10:13 pm

Lasă că o întărâtă destul pe Shirley când aude de scapă ceaşca de cafea pe jos şi se sparge în multe bucăţi, murdărind. Jannette se ridică revoltată şi bate cu palmele în masă, răspunzând în locul fiicei sale un hotărât NU! la care zice şi Shirley în sincron cu sora ei acel cuvânt. Michelle e cam surprinsă, mai ales că nu se prinde de ce mătuşa ei s-a băgat la răspuns.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Apr 01, 2016 10:21 pm

Eu am întrebat-o pe ea, nu pe voi. răspunde acesta iritat. Eu nu mă amestec. Dar gânițivă cum ar fi fost să facă părinii voștrii așa.  Eu la vârsta lui am făcut sex ca spartanii. Să nu mai zic de Izaya ce făcea.. și dă să plece

Last edited by Danu on Fri Apr 01, 2016 10:26 pm; edited 1 time in total
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 35 of 100 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 67 ... 100  Next

Back to top