Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 36 of 100 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 68 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 36 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Fri Apr 01, 2016 10:26 pm

Michelle însă era emoţionată şi îi era de mama ei. Abia de îl cunoştea de puţin timp pe Alexander şi se muşcă de buze, încercând să se uite în altă parte. Îmi pare rău..dar.. Iar când aude vorbele ăstea, Jannette răsuflă mai bucuroasă. Shirley, însă, se simte prost. Îl plăcea mult pe puşti, dar fiesa s-a căsătorit cu Izaya Jr. după o zi de când se ştiau şi vreo 10 partide de sex iar Michelle îl ştie de mai mult şi nu acceptă. Însă nu vrea să se bage în treburile familiei lor şi începe să cureţe tăcută pe jos cu nişte şerveţele şi lavete.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Apr 01, 2016 10:34 pm

Iar de nervi, Alexander se ridică, îndreaptă mâna spre Janbette și îi îndreaptă în jurul gâtului o grămadă de țepi. Zi un motiv să nu le dau drumul acum. Și spre norocul fetelor, Lord Izaya era treaz. A auzit tot Dă-i drumul și pleacă. Să nu se mai repete. îi spune tare și răspicat. Înțeles, Izaya-sama. și dispar țepii. Se uită scurt la Michelle și pleacă. Izaya era foarte chil, zâmbăreț și își face.. Clătite.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Fri Apr 01, 2016 10:39 pm

Na, poftim! Aşa bărbat laşi între picioarele tale? Care nu se poate controla, care e agresiv şi îşi urmăreşte propriile scopuri? o întreabă pe Michelle supărată. Să nu îl mai văd vreodată. Este un nesimţit. Seamănă cu Levi. Caroline mi-a spus ce a făcut când a pierdut apartamentul şi maşina. şi pleacă supărată de acolo. Shirley se simte ciudat după spusele surorii ei şi cum termină de curăţat şi aruncă tot la gunoi, cum se uită pe geam dacă îl mai vede pe argintiu să îl cheme înapoi. Michelle izbucneşte în plâns şi îşi pune mâinile pe ochi. Mereu încerc să fac cum vrea ea, dar ea niciodată nu se gândeşte şi la mine.. ÎL IUBESC!
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Apr 01, 2016 10:43 pm

Iar Kazuya se întoarce când Jannette e plecată. Eeh... Așa e maică-ta. Mai înțepată, să vezi cum era când eram eu la început cu ea..... Au. și o mângâie ușor pe cap. Iar Izaya termină clătitele și mănâncă la masă. Și nu ar trebui să ți după cuvântul mamei tale. Că vrea sau nu, se va obișnui cumva. Dacă a reușit să îl ia pe bărbat pe Kazuya, un pervers afemeiat și ușor dus cu pluta, cred că îl va accepta ca nore pe Alexander.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Apr 01, 2016 10:46 pm

D-Dar nu e corect... Nu vreau nici să mă urască după. se plânge fetiţa şi cum Shirley nu îl mai vede pe Alexander, oftează lung. Bă dar i-ai antrenat să te asculte.. A lăsat-o pe biata fată imediat când ai zis tu. îi reproşează lui Izaya şi merge la argintie şi o bagă cu capul între sânii ei, unde era moale şi cald. Nimeni nu a continuat vreodată să plângă sau să fie enervat după ce l-a băgat între sânii ei. E o metodă ce nu are cum să dea greş.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Apr 01, 2016 10:50 pm

Atunci ști ce să faci? Du-te la ea și spune-i că îl vrei de bărbat. Și chiar dacă te va certa, trebuie să fi fermă. Ești tu mai fragilă, dar ești o Kanie! Și un Kanie nu pierde niciodată, nici măcar în fața rudelor. îi spune după ce termină de mâncat . Ia zis asta ca să o motiveze, chit că se bate ușor cap în cap.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Apr 01, 2016 10:53 pm

Dacă un Kanie nu pierde niciodată, înseamnă că nici mama nu o să piardă.. îi zice gândindu-se puţin la situaţie. Se oprise din plâns, căci era înconjurată de oameni care erau de partea ei, dar era foarte caldă de la agitaţie şi lacrimi. Shirley o mângâie pe cap ca o mamă şi stă tăcută, căci ea trebuia să ia o decizie.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Apr 01, 2016 10:56 pm

Iar Izaya se uită în ochii ei, cu mâinile pe masă, ridicat. Alexander îmi e ca fiul meu. L-am crescut de ani buni , chit că părinții lui nu au fost de acord la început și aveau atitudinea mamei tale. El a luat o decizie atunci și a evoluat. Tu ce vei face? Rămâi toată viață cu mami sau ai de gând să devi o femeie în adevăratul sens al cuvântului?! și continua cu discursul motivațional, sigur pe el . Și da, probabil de-aia Shirley îi place așa de mult de Alexander, dintre toți puștii, el e crescut foarte detaliat de soțul ei.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Apr 01, 2016 11:05 pm

Probabil. Michelle inspiră adânc şi continuă să se gândească la cum să îi zică mamei sale. Când am aflat că Cecilia a mea era îndrăgostită lulea de Levi după o relaţie de 3 ani jumate şi nu ştia ce să mai facă să îl recapete, eram aproximativ în postura în care e mama ta acum. Nu îl suportam pe băiat. Era neobrăzat, cu un comportament dereglat şi lipsit de prea multe maniere, dar în timp s-a schimbat şi mi-a demonstrat asta. De asta îl plac acum. Practic, Cecilia mi l-a băgat pe gât când s-au combinat iar, deşi eu cu Izaya i-am ajutat conştient, dar crede-mă că părerile oamenilor se schimbă după ce cunosc mai bine o persoană şi aşa o să fie şi la Jannette. Nici pe Izaya Jr nu l-am înghiţit, că era fiul din flori al soţului meu şi lucra pentru mafie, dar efectiv nu ai ce să îi faci când vezi că îţi iubeşte copila atât de mult şi încearcă să fie pe placul familiei. povesteşte bruneta ca o înţeleaptă bătrână ce e. Tu sună-l pe Alex şi spune-i să revină iar tu, Michelle, du-te la mama ta şi spune-i că eşti stăpână pe propria ta viaţă şi că vrei să te căsătoreşti cu el. apoi o împinge pe fetiţă de la pieptul ei moale şi cald. Argintia până la urmă se ridică şi pleacă spre camera mamei sale.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Apr 01, 2016 11:09 pm

Ok. și îl sună pe argintiu și vorbește cu el la telefon. Ia fost mai greu să îl convingă,avea nervi...Ce să îi faci, dar până la urmă acceptă și revine pe jos. Nu era prea departe. Intră pe poarta deschisă și e înapoi la ei. Ce ordin vreți de la mine, my lord? și face o scurtă plecăciune. Stai aici . îi zice scurt. Kazuya e cam pokerface: De când ești tu lord mă rog? îl întreba ușor iritat. Poate nu am titlul ăsta, dar mă comport ca unul. și se alinta Izaya, că da.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 36 of 100 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 68 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics