Kanie Mansion
2 posters
Page 49 of 100 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 74 ... 100
Re: Kanie Mansion
Vreau să îmi faci cunoştinţă cu Shirley şi să îi spui că sunt o prietenă veche, din perioada aia de 15 ani în care aţi fost despărţiţi. îi zice şi chicoteşte, apoi dezactivează scutul.
Dede- Admin
Pentru ca am vomitat dimineata. Stii ce inseamna asta? Cred ca nu vrei sa afle si Shirley. ii spune punandu-si o mana pe burta si zambind malefic.
Dede- Admin
Doar îndrăznește să faci asta și te ard de vie. îi spune pe un ton autoritar. După merge la ea și o trage de păr. Sau vrei cumva să îți fac un avort chiar eu? și își face un cuțit de amaterasu ce îl aproprie de burta ei.
Usor armasarule, usor. Nu ii zic nimic cat timp imi convine situatia. ii spune pe un ton bland si sigur pe el.Dar trebuie sa imi facu jocul.
Dede- Admin
Iar el oftează lung. Bine, fie. dar după îi așează cuțitul în fața ochilor ei. Dar dacă ai de gând să o rănești, fac iluziile realitate. îi spune foarte serios li face cuțitul să dispară, dînd să plece.
Inteles, sa traiti. ii raspunde multumita si merge dupa el. Acum voia sa faca cunostinta
Dede- Admin
Așa că cei doi merg înapoi. Dar nu înainte ca el să se spele pe mâini. Scuze că am stat mai mult dragă. La intrarea în baie am dat de o veche cunoștință. O cheamă Jessica, ea cu soțul ei mi-au permis să locuiesc la ei o vreme. și îi arată blondina. Ia dat un nume fals dar și un pseudo-soț. De ce? Ca să nu o îngrijoreze pe Shirley. Că dacă afla că a stat singur cu o fată îi dădea de bănuit și da...
Shirley se ridica in picioare si ii intinde mana zambind . Oh, buna Jessica. Eu sunt Shirley Kanie. Incantata. ii zice si ea politicoasa. Serena da mana cu ea facand pe inocenta. Placerea este de partea mea. Chiar ma bucur ca v-ati impacat. si se aseaza jos dupa. Shirley simte ca are o energie mare si o aura puternica, ceea ce o face sa fie putin nesigura si sa se uite serioasa la Izaya in timp ce se aseaza.
Dede- Admin
Nu știu ce are de gând. Dar dacă o va enerva, îi dau foc. și după începe să mănânce din înghețata lui. Momentan le lasă pe fete să se cunoască. Dar se lipește ușor de Shirley și o strânge de mână.
Page 49 of 100 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 74 ... 100