Kanie Mansion
2 posters
Page 50 of 100 • 1 ... 26 ... 49, 50, 51 ... 75 ... 100
Re: Kanie Mansion
Şi, unde este soţul tău? o întreabă Shirley liniştită, sorbind din cafeaua pe care o ţinea în mâna liberă. Acasă. Eu am venit doar să iau nişte documente şi m-am oprit la cafenea. apoi arată liniştită spre masa ei cu laptopul şi foile, dar ca să nu le mai lase mult acolo, merge să le ia, plăteşte consumaţia şi se întoarce la masa celor doi.
Dede- Admin
Hmm. Dar care e meseria ta? Nu am avut când să te întreb.. îi spune calm după ce termină înghețata și de șterge.
Detectiv particular. Mai mult de atat nu pot spune. ii raspunde si lui sincer si zambeste. De acolo stia ea cum arata si unde locuia Izaya.
Dede- Admin
Oh. Înțeleg. și își termină consumația și cheamă ospătarul ca să o plătească. Ia cam pierit pofta de mâncare. Oricum nu va sta mult , blondina a cam distrus firul romantic din cafenea.
Cam aşa ceva. Dar păcat că Serena nu se oprea la atât. Voia să o distrugă pe Shirley, deci pe ea nu o deranja discuţia asta. Bruneta însă avea o senzaţie ciudată şi o analiza foarte atent pe fată, mai ales că se vorbise şi de Serena în casă mai devreme şi na.. Şi cum v-aţi cunoscut? întreabă vrând să pară încă politicoasă.
Dede- Admin
Veneam dintr-o misiune rănit. Eram leșinat pe jos. Ma luat de acolo și am început să ne cunoaștem. spune Izaya calm și ridică din umeri.
Shirley oftează lung. Se pare că s-au întâmplat multe în perioada aia... îi spune puţin tristă şi îl strânge mai tare de mână.
Dede- Admin
Mda... și se ridică de la masă. Ei bine Jessica, eu cu soția mea o să plecăm acuma. Avem întâlnire și nu vrem să îți deranjăm treaba. îi spune pe un ton politicos și lasă banii ospătarului pt el și ea.
Blondina se cam supără şi se încruntă, dar se resemnează şi se ridică şi ea. Desigur. Sper că nu v-am deranjat prea tare. Să aveţi o zi frumoasă. şi îşi ia catrafusele, ridicându-se în picioare. Shirley îi face cu mâna şi iese din cafenea cu Izaya. Tipa e ciudată.. comentează pe un ton mai obosit.
Dede- Admin
Mie îmi spui? spune brunetul ce dă ochii peste cap. E circul îm oraș. Vrei să mergem acolo? o întreba încercând să schimbe subiectul.
Page 50 of 100 • 1 ... 26 ... 49, 50, 51 ... 75 ... 100