Kanie Mansion
2 posters
Page 55 of 100 • 1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 77 ... 100
Re: Kanie Mansion
Cum iese, Shirley lasă bila jos şi merge la argintiu. Hei. Nu ştiam că lucrezi şi în oraş. De când? îl întreabă drăguţ, zâmbind. Nu avea neapărat ''scopuri ascunse'', dar nu mai vorbise de mult cu el şi îi plăcea.
Dede- Admin
Hei. Recent. Mai mult ca să îmi ajut un prieten când am timp. răspunde politicos. Cum e întâlnirea cu sensei?
Destul de frumoasă, dacă ignori nişte chestii ciudate întâmplate aşa spontan.. îi răspunde ridicând din umeri şi se apropie de el. Dar relaţia ta cu Michelle? Sper că Jannette nu mai este aşa de înţepată acum. şi îi pune o mână pe braţ, mângâindu-l uşor.
Dede- Admin
Merge bine. Nu am mai vorbit cu Jannette deci nu știu. Cu Michelle mă înțeleg perfect. spune el zâmbind cald. Ironic că,, amantul,, și bruneta se înțeleg prietenește. Față de,, amanta,, și Izaya care se ceartă tot timpul.
Mă bucur că şi-a găsit pe cineva răbdător ca tine. Până la urmă e nepoata mea...chiar dacă îmi placi mult. continuă în acelaşi timp fericită dar şi tristă. Nu era disperată, să sară pe el să îl oblige să fie cu ea când avea un soţ afară şi era fericită dacă şi el era fericit, căci este femeie matură, nu?!
Dede- Admin
Mersi. spune zâmbind și o pupă scurt pe obraz, dar aproape de buze. Dar când lipsesc amândoi mai mult timp.. Poate ne distrăm și noi, așa, doar distracție. spune ușor pervers și chicotește.
Mai vrei să te distrezi cu băbuţa de mine? Oh, mă flatezi. îi spune zâmbind cald şi îl ia în braţe ca şi când era o mamă protectivă. Ajunseseră oarecum la un compromis în care fiecare era cu persoana iubită şi nici nu renunţau unul la celălalt. Aş fi mai mult ca încântată să o mai facem. îi răspunde în şoaptă la ureche când îl îmbrăţişează, apoi îi dă drumul şi stă normal. I-ar fi venit să îl sărute dar îi era să nu vină Izaya şi să îi prindă. Trebuia să îi găsească şi lui o amantă bună ca să o lase şi pe ea cu Alexander...Şi Raizel, omg!
Dede- Admin
Aia ar fi bună Serena(că nu îi găseai rol, dăh), dar trebuia să se împace cumva cu toți. Ei, Alexander îi face cu mâna și merge înapoi la treabă. Dar revine și Izaya. Ți-am lipsit?
Totuși, afară ia dat un mesaj la telefon. Însănătoșire rapidă. Sper să ai parte doar de o luxație...
Totuși, afară ia dat un mesaj la telefon. Însănătoșire rapidă. Sper să ai parte doar de o luxație...
Serena deja plecase de la spital. Nu se lovise, ci doar se prefacea. Shirley il ia de mana pe sotul ei si il trage langa mingiile alea. Da. Hai ca nu ma descurc! spune pe un ton plangacios.
Dede- Admin
Bun. Deci îți mai arăt odată și încearcă și tu. spune el relaxat și dă drumul la minge.
Page 55 of 100 • 1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 77 ... 100