Kanie Mansion
2 posters
Page 54 of 100 • 1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 77 ... 100
Re: Kanie Mansion
Şi trebuie să îmi iau avânt? îl întreabă după ce îi explică, căci aşa văzuse la fata care se accidentase mai devreme.
Dede- Admin
Uneori da, alteori nu. Dacă îți iei avânt mingea doar e mai rapidă din cauza forței. și ridică ușor din umeri.
Bine atunci. îi spune nehotărâtă şi urmează ce zicea el, aruncând bila, dar o aruncă strâmb şi dă pe lângă. Ah.. spune ea bosumflată şi se întoarce să se uite în spate, la el, când dă cu privirea şi de Alexander şi i se măresc ochii.
Dede- Admin
Din păcate Alexander nu o vede pe Shirley. E încă prins cu treaba. Să aranjezi bilele pe un dulap nu e chiar ușor, că sunt grele. Izaya chicotește Lasă, reușești la următoarea. după dă el drumul la minge și nimerește toate popicele.
Iar ca să îi atrată atenţia lui Alexander, strigă bucuroasă către soţul ei. Ah, ai reuşit Izaya! Dacă aş putea şi eu.. şi trage cu ochiul în spate cât pune frumos mâna pe umărul brunetului.
Dede- Admin
Alexander trage ochiul la ei și zâmbește scurt. Dar rămâne la treaba lui, doar e la servici. Nu e mare lucru dragă. Mai încearcă și tu. îi zice zâmbind și îi dă mingea în mâini.
Of, rău e. Se plânge Shirley în gând, referindu-se la Alexander şi se pune iar lângă Izaya, ia o mingie şi mai încearcă să dea, de data asta parcă nu aşa strâmb, dar doboară doar pe margine, 2 popice.
Dede- Admin
Iar Izaya îi vine să fumeze. Uhm. Mă poți aștepta puțin aici? Merg afară să fumez o țigară pentru 10 minute. Nu te superi nu? o întreba calm.
Sigur, du-te. Eu mai exersez aici. îi spune calmă şi ia iar o mingie de bowling, încercând în continuare să nimerească popicele ălea şi să se obişnuiască cu greutatea ei.
Dede- Admin
Page 54 of 100 • 1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 77 ... 100