Kanie Mansion
2 posters
Page 7 of 100 • 1 ... 6, 7, 8 ... 53 ... 100
Re: Kanie Mansion
Fata continua sa il smotoceasca si sa ii dea cu degetele peste botic.
Dede- Admin
Shirley se plictiseste dupa un timp si inspira adanc, lasand mana peste caputul lui, acoperindu-i ochii.
Dede- Admin
Și motanul se face înapoi bărbat,cu buzele lipite de ale ei și mâinile pe sub maieu,la sâni.
Shirley îl sărută fără probleme, zâmbind. Era drăgălaş ce făcea el. De fapt, erau drăgălaşi împreună.
Dede- Admin
Dar din păcate primește un mesaj , are o misiune prin oraș. Ce păcat...Trebuie să merg în misiune... Îmi permiți dragă? și o sărută încet și drăgălaș. Akame era în formă de eroină, verzuie , a primit mesaj de la Raven că trebuie să inspecteze orașul. A intrat multă lume în oraș în ultimele zile și să verifice potențialii răufăcători.
Meh...Bine. răspunde ea puţin supărată. Dar era dedatoria lui şi nu putea să îl ţină acasă când ăia se bazau pe el. Îl împinge să se ridică să plece şi ea să meargă să îşi facă de lucru. Să vii repede.
Dede- Admin
Promit că mă voi întoarce cât de repede pot. și se ridică de pe ea și începe să se schimbe. Akame sărea ușor din acoperiș în acoperiș, totuși , se folosește de Sharingan să vadă energia. Observă o persoană blondă cu o cantitate mai mare de energie decât normal, așa că se pune să o spioneze din umbră.
Femeia blondă mergea liniştită, foarte încet, pe drum şi asculta muzică la căşti. Era mai extravagantă şi mulţi băieţi se uitau după ea datorită îmbrăcăminţii pe care o purta, dar pe ea nu o deranja, ba chiar îi plăcea. Era înaltă, suplă şi mândră de asta. Mergea undeva anume.
- Spoiler:
Dede- Admin
Akame se plimba ascunsă, de la distanță de ea, dar o examina în continuare. Hmm, parcă mai știu energia asta... Dar nu știu de unde.
Page 7 of 100 • 1 ... 6, 7, 8 ... 53 ... 100