Kanie Mansion
2 posters
Page 8 of 100 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 54 ... 100
Re: Kanie Mansion
Blondina deja se supăra de la prezenţa fetiţei. Mucoasă mică. Îmi subestimează experienţa.. se gândeşte ea deja enervată şi se uită în spate ca să îşi dea seama fetiţa că e simţită prezenţa ei.
- Spoiler:
Dede- Admin
Iar Akame nu face nimic , nici nu se ascunde. Ci coboară jos pe trotuar și merge normal. Deja ma simțit, nu are rost să mai mă ascund. Doar am nevoie de un loc populat ca să fie obligată să nu atace.
Însă blonda pe nume Serena nu voia să atace. Voia doar să scape de ea şi să îşi vadă de treabă. Era paşnică acum. Avea alte treburi. Merge deci pe un drum aglomerat unde bulevardul avea de o parte şi de alta tarabe, magazine, cafenele, de toate şi se pierde în mulţime, iar ca să fie sigură că nu o mai găseşte, îşi ascunde chakra şi se transformă într-o băbuţă, continuându-şi drumul.
Dede- Admin
Rahat, nu o mai văd. își zice ea și oftează. Îi dă raportul la Raven și continuă cu misiunea ei. Izaya era foarte chill, conducea mașina lui decapotabilă pe șosea. Nu avea cine știe ce misiune, doar să ia o dischetă cu niște informații și să le ducă la Raven.
Când nu o mai simte, răsuflă mai bucuroasă dar păstrează această formă. Ce o fi fost şi cu pizda aia enervantă, nu ştiu, dar o să aflu pentru că m-a călcat pe nervi. şi continuă drumul, ieşind de pe bulevardul aglomerat.
Dede- Admin
Am terminat destul de repede... spune Izaya ce se uită la discheta primită și îi o dă unui alt agent, dar era prin centrul orașului. Hmm, să le iau ceva fetelor? se întreba calm. Și da, Izaya s-a îmbrăcat bine ( datorită lui Shirley, că ia luat haine noi) , cămașă albă cu papion negru, iar cu mânecile trase aproape de coate, blugi negri și bascheți alb negrii. Un stil mai urban cum s-ar zice. Și cum e o zi însorită, purta ochelari de soare. Pentru un bărbat de 40 de ani, se ține foarte bine la vârsta lui. Iar Akame oftează și își ia forma normală de blondă și așteaptă taxiul în oraș să o ducă la universitate, avea cursuri.
Norocul dă peste Serena să îl prindă pe Izaya înainte să intre în vreun magazin şi să îl recunoască imediat. Se interesase de aspectul lui în lumea asta şi la el voia să meargă, deci se pare că oricum o luai, nimerise bine. Se preschimbă într-o adolescentă mai de 18 ani, normală şi îl urmăreşte.
Dede- Admin
Iar Izaya se uita la niște haine pentru Shirley, mai de primăvară. Dar o simte imediat pe puștoaică. Nu știu ce vrea, dar am pistolul pregătit dacă vrea scandal.
Însă puştoaica era în continuare paşnică. Se pare că de la rolul de urmărită, era ea urmăritoarea acum. Intră în magazin şi se uită la haine, luând câteva pe braţ să le probeze, de fapt mai mult să se prefacă că e doar o cumpărătoare normală.
Dede- Admin
Iar brunetul îi dă un mesaj lui Akame: Auzi, te-am văzut în oraș. Te duc eu la cursuri că am terminat o misiune. Dar vino la magazinul de peste drum. Vreau să fac cumpărături și am nevoie de tine. În plus, vreau să iei ceva ce îți place, dar total diferit de ce îi voi lua mamei tale. Că poate iar se supără.... Iar blondina chicotește ușor Ok. Vin imediat. și Akame trece strada și nu bagă de seamă persoana de mai devreme, a renunțat momentan la căutări. Ok Akame, zi ce vrei. Mamei tale vreau să îi cumpăr o rochie neagră de primăvară. Tu ce vrei? Ah. Niște haine urbane colorate. E oke tată? întreba bucuroasă copila. Desigur , cum să nu îmi răsfăț soția și copilele? și chicotește ușor. După face cumpărăturile alături de ea. Nu ia prea multe, doar ceva drăguț.
Page 8 of 100 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 54 ... 100