Kanie Mansion
2 posters
Page 53 of 100 • 1 ... 28 ... 52, 53, 54 ... 76 ... 100
Re: Kanie Mansion
Serena, când îi vede, se încruntă şi îşi dă mingia de bowling în picior, începând să ţipe ca nebuna AAA, M-AM LOVIT, AJUTOR, CINEVA! Shirley tresare şi lasă mingia ei jos, mergând la fată. Eşti bine? o întreabă uitându-se la ea. Nu sunt bine! Cred că mi-am rupt piciorul.
Dede- Admin
Rupt zici? Atunci să sun la salvare să te ia. și sună la 112 ca să o ia. Era lângă Shirley și da. Totuși, se bucură că a găsit o cale ca săo facă pe blondină să se despartă de ei. Haha. Ți-ai făcut-o de una singură.
Serena isi da seama ca a gresit si se incrunta, nemaizicand nimic. Shirley se intinde si se ridica in picioare oftand. O sa stie ei ce sa iti faca acolo. Nu te ingrijora. Oh, asta e ultima mea problema, crede-ma. ii raspunde uracios.
Dede- Admin
În 5 minute ajunge salvarea aici. Ce problemă ai fetițo? îi spune pe un ton de superioritate și o mângâia scurt pe cap ca pe un cățel, cu un zâmbet de ,, Ți-am făcut-o ,,
Serena ii da peste mana si se pune in fund suparata. Ce problema am? Ma cam doare burta, scuze. Cred ca am uitat cum sa ma comport. ii zice punand accent pe "burta" si "am uitat cum sa ma comport" intentionat.
Dede- Admin
Eh. Probabil ai mâncat prea multe dulciuri și acum ai o problemă la stomac.O să îți dea doctorii și ceva pentru asta. spune el ridicând din umeri. Iar în scurt timp ajung și doctorii.Vorbește Izaya cu ei în patru ochi și după se duc la copilă să o ia în ambulanță.
Deci Serena pleaca cu ambulanta iar Shirley ofteaza lung. Pacat de ea..
Dede- Admin
Eh... Ceva îmi spune că de acum o să avem o întâlnire liniștită. și chicotește ușor. Mai vrei să jucăm sau să mergem undeva?Că nu am apucat să te învăț. spune relaxat. Ei bine, poate îl va vedea Shirley sau nu, dar Alexander lucra la sala de bowling cu juma de normă. Doar ce a intrat, face schimbul cu cel ce avea grijă de bile.
Păi dacă tot te apucasei, normal că vreau să continuăm. îi spune pe un ton sigur şi ia mingia de bowling înapoi. Nu îl observase pe Alexander deocamdată, dar avea timp.
Dede- Admin
Ok. Când dai drumul la minge trebuie să te lași ușor pe genunchi și te asiguri că mâna ta e bine întinsă și se lasă în jos lin. De la început se știe traiectoria. Dacă dai drumul la mijnge fix pe mijloc, vor fi popicele dârmate. Dar dacă nu, se va lăsa pe o parte. și da, Izaya face acum pe Senseiul și încearcă să îi arate el , ușor și detaliat. Alexander nu zice nimic, doar ia mingile și le lustruiește pe cele care nu mai erau folosite.
Page 53 of 100 • 1 ... 28 ... 52, 53, 54 ... 76 ... 100