Kanie Mansion
2 posters
Page 76 of 100 • 1 ... 39 ... 75, 76, 77 ... 88 ... 100
Re: Kanie Mansion
Bruneta simte nişte fiori când o atinge şi îl priveşte cu ochi mari, muşcându-se de buză. Avea o senzaţie ciudată şi parcă deja se excita.
Dede- Admin
Și înainte de a pleca mai departe, o trage aproape de el față în față. Repeta refrenul ca să o convingă. Bine, nu mai era prea mult, piesa era pe sfârșite.
Fata înghite în sec. Era toată înţepenită. Nu ştia ce să facă, dar avea o poftă ciudat de mare pentru el.
Dede- Admin
După termină piesa și se întoarce pe scenă. Totul decurge normal, băieții cântă și lumea se distrează. Se trece o oră și termină de cântat. E oleacă ușor obosit. Acuma băieții rămân la after party. Momentan fac poze cu cei care vor.
Vrei să faci poze cu ei? Eu abia aştept! zice roşcata entuziasmată. Dar Shirley se simţea ciudat şi nu ştia exact ce să zică. Du-te tu. Eu nu mă simt prea bine. Mă duc să îmi cumpăr o apă şi te aştept.
Dede- Admin
Iar Izaya încă mai simțea nevoie de sete. Că doar a cântat fără pauză. Așa că după câteva poze cu fanii, se duce să ia o sticlă de apă de la bar. Eh,nu avea chef așa mare de poze. Dar era sociabil.
Fata deja cumpărase apa, şi cum îl vede pe cântăreţ, cum inspiră adânc. Frumos concert. îi zice încet, privindu-l.
Dede- Admin
Mulțumesc. îi răspunde după ce bea apa. Ești cam încordată așa. Cumva nu ți-a plăcut ? o întreba privind ochii ei în special. Să fie contactul vizual bun.
Nu e asta... îi răspunde expirând lung. Voi aveţi aici vreo cabină gen în care vă schimbaţi? şi schimbă subiectul rapid, relaxându-se mai mult.
Dede- Admin
Ba da. E în spatele cortinei. De ce? Ți-ai pătat o haină? o întreba normal. Nu prea s-a prins de ce a schimbat ea subiectul.
Page 76 of 100 • 1 ... 39 ... 75, 76, 77 ... 88 ... 100