Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 88 of 100 Previous  1 ... 45 ... 87, 88, 89 ... 94 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 88 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Sat Apr 23, 2016 10:13 am

Toată familia ta a murit! Nu mai ai nici un căcat de drept! Decât, dacă insişti, să îmi ştergi mie pantofii. spune regele râzând în hohote. Mariettei îi venea să îşi dea un facepalm, dar se rezumă la a da ochii peste cap. Lasă arcul jos şi oftează. Nu putea ea hotărî.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Apr 23, 2016 10:18 am

Crezi că tu mai decizi? spune Izaya ce râde în hohote. Lubbock. spune el ce strigă după prietenul lui. Cum Lubbock este assasin, nu îi era prea greu să se infiltreze în turn. Pe surori și băieți nu ia omorât, că nu așa era ordinul lui. Ordinul lui Izaya e acela de a aduce cea mai mare fată la el. Așa că se teleportează în camera lor. Le dă cu praf somnifer ca să adoarmă toți . O ia pe brunetă și o leagă de mâini cu o frânghie să nu scape. Se teleportează la Izaya cu fața adormită și legată în brațe. O să câștig regatul fără ca măcar să duc o luptă. zice el zâmbind mai sadic. Trimite către ei o minge de foc pentru a nu mai fi văzuți și se teleportează toți trei afară. Într-o căruță mai exact. Sora le ordonă să se retragă și să fugă de acolo.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sat Apr 23, 2016 10:25 am

SHIRLEYYYY! strigă mama ei panicată. Scapă din mână arcul şi săgeţile şi fuge prin fum, dar dispăruseră deja. NE-AU LUAT FETIŢA! ţipă către rege, dar el era mai mult furios că au distrus acoperişul. O căsătorim pe următoarea şi o renegăm pe ea. Nu o să las mucosul ăsta să câştige regatul meu. spune el nepăsător către soţie. Marietta era cu ochii în lacrimi. Eşti un idiot orbit de putere! Nu o să te las să faci asta şi sub nici o formă nu o să-mi las fiica la rebelii ăia mizerabili! apoi se întoarce la arme şi pleacă direct către grajd. Voia să îi caute, indiferent de cât îi lua până îi găsea. Regelui nu îi pasă şi cheamă oameni să înceapă refacerea castelului. Shirley era adormită buştean.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Apr 23, 2016 10:28 am

Brunetul o dezleagă de mâini și o întinde pe căruță , cu capul pe fân pentru a fi confortabil. Nu avea unde să plece, oricum. Izaya se ridică în picioare și se pune pe dragon. Se uita din aer să vadă dacă cineva vine după fată. Oricum erau destul de departe de zidul capitalei. Prin pădure trec acum.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Apr 23, 2016 10:30 am

Marietta nu pierde vremea şi ia de mâncare, apă, o sabie, multe săgeţi, arcul şi pleacă pe un cal afară din regat. Nu ştia încotro să meargă, dar mai bine decât să stea degeaba.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Apr 23, 2016 10:32 am

Iar el vede prin Rinnegan energia ce vine înspre ei. O vede și pe mama fetei. Se duce cu dragonul în direcția ei, singur. Nu vrea să implice lume în chestia asta. Ia totuși distanță să nu fie lovit de săgeți și îi zice în față. Doar tu ești? Nu mai vine nimeni cu tine? o întreba calm.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Apr 23, 2016 10:35 am

Sunt singură. îi răspunde oprind calul, cu arcul pregătit să tragă în el. Ascultă aici. Nu suntem pe terenul de joacă, în spatele casei. Nu poţi lua pe cine vrei, când vrei, mai ales dacă e sânge regal. Fiica mea nu te ajută cu nimic, mai ales cât trăieşte regele, aşa că dă-mi-o înapoi şi promit că nu o să vă caute nimeni să vă omoare.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Apr 23, 2016 10:39 am

Degeaba promiți tu. Că regele tot face cum vrea el. și oftează el. Iar eu vreau să o iau de nevastă ca să devin regele. Și stai calmă, voi scăpa de el la ziua nunți. L-am lăsat în viață doar ca să apuc ziua aia să îi văd fața. și chicotește. Dar devine serios și o privește în ochi. Știu că nu ai încredere în mine. Dar îmi dau cuvântul meu că nu o voi rănii pe fica ta. Nu ăsta e țelul meu. Nu vreau să conduc un regat unde toată lumea mă urăște. Când i-am comandat asasinului meu să mi-o aducă pe fată, i-am zis să nu omoare pe nimeni. Iar dacă vei vedea, frații și surorile ei sunt doar adormite.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Apr 23, 2016 10:45 am

Marietta lasă arcul jos şi îi spune mai serioasă. Nu înţelegi.. Dacă nu ne-o dai să se căsătorească cu prinţul, regele o să o renege şi o să o căsătorească pe următoarea ca să continuie să aibă tronul. Tot nu o să câştigi. Îţi dau cât aur vrei tu.. Cât pentru construirea altui regat, dar dă-o înapoi! şi îşi pune săgeţile înapoi în tolba din spate. E naivă şi fricoasă. Plus, chiar vrei să o sileşti să se căsătorească cu tine?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Apr 23, 2016 10:50 am

Puterea stă în oameni. Degeaba o reneagă el dacă tot regatul o recunoaște ca moștenitoare, la fel ca pe mine. spune băiatul ce se uită la ea cu mâinile pe lângă corp, departe de sabie, Nu vreau să o oblig. O iau cu mine în călătoria de a elibera regatul de sclavi. Așa că stai calmă, o voi convinge pe ea să mă vrea pe soț fără să fiu rău cu ea. după chicotește. Ști și tu că moștenitorii trebuie să fie majori ca și vârstă. Frații și surorile ei sunt niște copii nevinovați. Crezi că regatul se va lăsa condus de niște copii?
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 88 of 100 Previous  1 ... 45 ... 87, 88, 89 ... 94 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics