Kanie Mansion
2 posters
Page 45 of 100 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 72 ... 100
Re: Kanie Mansion
Probabil au îngrozit-o... spune el încet în gând. Iar pisica încearcă să o facă să se simtă mai bine. Așa că o linge pe față.
Dar ea nu se mai putea simţii bine acum şi o împinge pe pisică jos de pe ea. Se simţea incomodă când o atingea cineva. Avea nevoie de un moment pentru a-şi reveni.
Dede- Admin
De ce sunt eu blestemată? Ce le-am făcut oamenilor ăştia să mă urască? întreabă începând să plângă şi înghite în sec.
Dede- Admin
Iar Izaya oftează. Se duce la ea și o ia în brațe. Sunt doar oameni răi și proști.Nu ești blestemată, doar diferită. îi zice calm.
Bruneta se ridică repede şi se urcă în caleaşcă. Omul pe care îl dăduseră ''protestanţii'' jos se pune şi el înapoi şi se pregăteşte să conducă când se urcă şi Regele cu pisica.
Dede- Admin
Iar acum toți sunt în caleașcă. Pisica era între ei. Brunetul o mângâie drăguț. Noroc că ea mi-a spus că ești în pericol...
Bărbatul dă bice şi începe să meargă repede spre cetate. Îi era să nu fie atacaţi iar de vreun grup de deştepţi. Shirley era tăcută şi se uita la drum, cu mâinile în sân.
Dede- Admin
Iar Izaya oftează. Nu zice nimic până nu ajunge acasă și când ajung la castel, coboară împreună cu ea. Îi dă un bilețel pisicii ca să îi dea lui Marietta. A scris tot ce s-a întâmplat. Brunetul stă lângă bruneta lui ca să nu se mai repete incidentul.
Fata merge direct în cameră ca să îşi ia o altă rochie pe ea şi să îşi rearanjeze părul. Era tăcută şi stătea cu capul aplecat. Nu mai voia să vadă pe nimeni.
Dede- Admin
Page 45 of 100 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 72 ... 100