Kanie Mansion
2 posters
Page 2 of 100 • 1, 2, 3 ... 51 ... 100
Re: Kanie Mansion
Când nu îi mai aude pe vecini, blonda se ridică din pat vrând să facă un duş. Ia zi, geniule, eu cum rezolv durerea asta acum?
Dede- Admin
Aici e sângele lui Jimin. Îl mai tăiam când eram mic ca să mă vindec cu sângele lul. îi zice normal și îi dă sticla cu sânge din frigider. Și o cutie cu pastile anticoncepționale.
Sângele lui Jimin? şi se încruntă. Alt vampir n-ai mai găsit şi tu ca ''victimă'' ? întreabă privind sticla. Nu voia să bea sângele lui Jimin...
Dede- Admin
Aşa da, mersi. spune şi ia sticla. Era de ajuns o gură mare, probabil. Sincer, nu vreau să ştiu cum şi de ce ai sângele ei...La Jimin am înţeles, dar la ea, te rog nu..
Dede- Admin
Dacă zici tu. și ridică umerii în sec. Nu ia luat cum se așteaptă ea. Ci pe ascuns când dormea cu o seringă.
Închide sticla şi simte cum parcă acţiona deja în interiorul ei. După ce se poate mişca iar ia şi cutia de anticoncepţionale de la Izaya şi dă pe gât două, să fie sigură! Îmi fac un duş şi plec. Mâine seară o să văd şi eu spectacolul de pe munte. îi spune calmă şi merge spre baie.
Dede- Admin
Iar brunetul îi face cu mâna unde e baia și se pune la somn în pat. Era cam obosit.
Fata îşi face baie, se îmbracă şi pleacă fără să deranjeze. Ziua următoare, era aproape ora nunţii şi ea se pregătise de asemenea pentru nuntă, aşa cum ar trebui : purta rochie neagră lungă, un voal negru, părul prins într-un coc ca să nu se vadă, era machiată negru la ochi, ruj negru, unghii negre, pantofi negrii, mânuşi negre şi ştrampi negrii. Ce să vrei mai mult de la viaţă? A, da, o poşetă neagră, da! Biserica era pe undeva pe la mijlocul unui munte iar ea era aproape de vârful muntelui, aşteptând să vină invitaţii, mirii şi, normal, Izaya.
Dede- Admin
Izaya era îmbrăcat la costum. Sub el avea diverse arme. În jurul bisericii se află vânătorii de vampiri ascunși în copaci. Izaya le făcea semn când să atace. Jimin purta un costum alb de mire. În timp ce mireasa, Alexandra Țepeș, era nepoata marelui vampir Țepeș(deci da, e româncă). Știe bine engleza că doar în SUA a locuit de mică. Are pielea albă și păr mov. Era o persoană normală. Ce nu îi plăcea lui Jimin la ea e că nu voia sex dinainte de căsătorie. Stă pe lângă blond. Totuși, e o femeie serioasă.
- Spoiler:
Page 2 of 100 • 1, 2, 3 ... 51 ... 100