Kanie Mansion
2 posters
Page 13 of 100 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 56 ... 100
Re: Kanie Mansion
Serena era lângă el şi nu ştie exact cum să reacţioneze. Zilele ăstea au fost cele mai frumoase de când e pe planeta asta, dar încă avea dubii şi nu îi zisese de vis. Îi deschide uşa încet şi îl priveşte în ochi. Unde o să te duci? întreabă înainte.
Dede- Admin
Nicăieri... îi spune cu o ușoară amărăciune. Până acum nu a avut de un loc care să îi spună ,, acasă” , ci doar călătorii în diverse locuri ale lumii . Dar parcă s-a plictisit de așa ceva cât a stat la ea. Dar nu vrea să fie o povară.
Pe faţa ei răsare un zâmbet şi îl prinde de mână. Atunci rămâi. îi spune blând, trăgându-l mai aproape de ea.
Dede- Admin
Chiar e în regulă? o întreba calm, ușor încet. O privea în ochi cam serios. Era o decizie importantă care trebuia luată cu răspundere.
Te-am pierdut o dată, nu mai vreau şi a doua oară. Cred că am primit şansa asta cu un scop şi trebuie să profităm de ea. Trebuie să ne căsătorim! îi spune cu încredere în vorbe, hotărâtă.
Dede- Admin
Iar el zâmbește larg și cald. Dacă asta îți dorești, nu mă opun cu nimic. și închide ușa. O ia în brațe și o sărută drăgăstos pe buze.
Ea îi răspunde la sărut şi inspiră adânc. Era foarte fericită că a ales-o pe ea, în ciuda a tot ce păţiseră în trecut. Să ştii că şi eu am avut acelaşi vis ca tine în prima noapte. Îmi pare rău pentru tot ce am făcut atunci. zice luând o pauză de la sărut. Totuşi, mai mult era vina lui, că el a muşcat-o pe Melanie, dar lăsăm trecutul..
Dede- Admin
E mirat totuși de chestia asta. Serios? Nu mă așteptam. Și mie îmi pare rău că nu am fost cum voiai tu să fiu.. după o duce în patul lor și o sărută cu pasiune și poftă.
Ea îi răspunde la săruturi de asemenea şi îl strânge în braţe. Se simţea mult mai liniştită că a ales-o pe ea şi a rămas.
Dede- Admin
Iar cât timp o sărută, observă mai în detaliu cât de mult a înbătrânit. E frumoasă, dar tot e o diferență mare. Uhm. E puțin ciudat ca un puști ca mine să se căsătorească cu o femeie ca tine.. și cum urma o relație serioasă ce va urma cu copilași cândva, spune: Vrei să te fac pe jumătate vampir și să fi din nou tânără ca înainte?
Page 13 of 100 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 56 ... 100