Kanie Mansion
2 posters
Page 16 of 100 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 58 ... 100
Re: Kanie Mansion
Da? Mă bucur. îi spune zâmbind şi face o pauză. Hai să vorbim puţin cu ea. zice normal şi îl dă pe Hans jos. Venim imediat. şi îl ia pe brunet afară din cameră, închizând uşa. Să îl fi scos pe Hans era ciudat, aşa că mai bine ies ei. Izaya...Mai ştii seara în care am plecat?
Dede- Admin
Da? întreba normal . Ei bine, şi el voia să îi zică ceva. Gen prețul pt armata aia. Dar îi zice după.
Am aflat recent că am rămas însărcinată de atunci.. zice sfios şi ridică bluza largă să se vadă că burtica ei prinsese o mică formă. Mi-a confirmat-o mai apoi o bătrânică prevăzătoare.
Dede- Admin
Şi spre surprinderea ei, e calm. Când şi cum? întreba normal. Dar curios. Vrea să ştie tot înainte să zică ceva
Lasă bluza jos la loc şi îl priveşte mai nesigură. Nu trebuia să se bucure? Acum câteva zile. Am stat în chirie la nişte bătrânei foarte drăguţi. Femeia a zis că o să fie un copil puternic.
Dede- Admin
Nu e vorba că nu se bucura. Dar trebuia să se gândească dacă e al lui. Şi şi-a amintit că ultima oară nu a scos chiar tot la ejaculare şi de-aia e ea gravidă acum. Se pune în genunchi şi îi pupă burtica. Ei bine, mă bucur . Hans va avea companie.
Shirley se mai linişteşte şi zâmbeşte larg. Din atât de puţin să iasă un copil puternic? întreabă retoric şi se alintă, punându-şi mâinile pe burtică.
Dede- Admin
Eee, la cât ne-a luat cu Hans şi e cam slăbuț...O fi reversul. şi ridică din umeri. După o ia în brațe .
Bruneta inspiră adânc şi îl strânge în braţe, lăsând capul pe umărul lui. N-ai idee cât m-am liniştit acum că ţi-am spus. Îmi făceam atâtea griji când am aflat..
Dede- Admin
Page 16 of 100 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 58 ... 100