Kanie Mansion
2 posters
Page 18 of 100 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 59 ... 100
Re: Kanie Mansion
Fata începe să mângâie pisica, ca de fiecare dată, şi suspină. Mereu am crezut că va fi doar al meu...Doar şi doar al meu. Acum să îl împart...şi cu cea mai bună prietenă? Cum o să reuşesc eu să accept asta vreodată? întreabă retoric, dându-i lacrimile.
Dede- Admin
Meow... spune pisicuța ce se întoarce cu fața la ea. Se ridică în două lăbuțe și îi linge lacrimile de pe obraji.
A lins atâtea lacrimi nevăzute de Izaya...săraca pisică. Ea continuă să plângă, să se descarce, mângâind pisica. După vreo 10 minute îi trece şi se şterge cu un şerveţel pe faţă.
Dede- Admin
Ei, asta e dovada că pisica e loială și o iubește necondiționat. Uite așa că pisica se face comodă și toarce la ea. Iar Izaya cu Hans sunt afară în grădină. Brunetul vorbește cu copilul lui să afle cum a fost departe de el.
Shirley se întinde pe pat cu tot cu pisica şi oftează lung, privind tavanul. Zaphine se plictiseşte şi merge să se îmbrace, să iasă şi ea din cameră.
Dede- Admin
Meow! spune pisica repede în timp ce se bagă sub rochia ei ca să o gâdile. Izaya e chemat de un gardian că se aproprie nunta. Hans este condus de o servitoare. O întreba unde sunt cavalerii. Îl duce la sala de antrenament și se uită la armata regatului acesta.
Dar Shirley o scoate repede de acolo. Acum era însărcinată...Trebuia iar să aibă grijă la burtă. Zaphine iese din cameră şi îl vede pe Izaya. Merge prin spatele lui şi se alintă precum o pisică. Ei, ai vorbit cu ea?
Dede- Admin
Ei, mâța înțelege și doar se pune cuminte pe ea. Da. Nu a zis nimic. Doar că se vede că ei nu îi convine. și oftează lung.
Şi ţie? Ţie îţi convine? îl întreabă ridicând o sprânceană. Ignorăm faptul că eşti în război şi ai nevoie de armată. spune normal şi se duce în faţa lui.
Dede- Admin
Zi tu bărbat care să te refuze tot timpul. și se pune lângă ea, ia zis pe un ton pervers și își mușca ușor limba.
Page 18 of 100 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 59 ... 100